rania od jordana

Elegancija lijepe kraljice osvaja na prvi pogled: Suprug joj je dao posebno odličje, a ona je blistala

07.03.2024 u 09:17

  • +6

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: BALKIS PRESS/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kraljica Rania dobila je posebno odličje od svog supruga, kralja Abdullaha II, a za tu prigodu jordanska kraljica je servirala još jedan upečatljiv look koji se vješto poigrava i spaja tradiciju i trendove

U prijestolnici Jordana, Ammanu kralj Abdullah II od Jordana dodjelio je Orden Velikog kordona Al Nahda optočenog draguljima (Red renesanse) svojoj supruzi, kraljici Raniji Al Abdullah. Ovo posebno odličje kralj je svojoj supruzi dodijelio u znak 'zahvalnosti za njezinu istaknutu službu, vodeću ulogu u napretku jordanskog društva i entuzijastičnu za potporu Jordancima na svim poljima'.

Ovaj svečani događaj odvio se u sklopu 25. obljetnice njihova dolaska na Hašemitsko prijestolje na kojem su od 1999. godine. A i kraljica Rania, nadaleko poznata po svom istančanom stilu u ovog pute uspješno je odabrala stajling koji spaja tradiciju i modernu estetiku.

Ovog puta izbor je bila je crna maksi hajina koja je prekrivala čitavo tijelo, no sofisticiranim krojem uspjela suptilno naglasiti kraljičinu vitku i besprijekornu figuru. Haljina dugih rukava koja se sezala sve do poda, prekrivajući i cipele bila je ukrašen efektnim detaljima u vidu kožnih crveno-crnih prepletenih trakica koji su krasili gornji dio formirajući dekolte, a na struku te rukavima trakice su formirale elegantne mašne. Stajling je kraljica upotpunila damskom clutch torbicom, također s uzorkom pletenja kožnih trakica čiji prepoznatljiv dizajn potpisuje Bottega Veneta.

Inače, kraljica Rania nepogrešivo kombinira bezvremensku modu i vječne komade s neodoljivim, ali suptilnim dodatkom trendova. Bilo da se radi o glamuroznom događaju, dnevnom izlasku ili posebnoj prilici, kraljičin istančani modni izričaj uključuje haljine na kojima savršeno kombinira klasične i vječne trendi komade s elementima tradicije koji u svakoj prilici veličaju ženstvenost i dobar stil. Zbog toga je Ranijin istančan modni izričaj nadaleko poznat, a njezine modne kombinacije su vječna modna inspiracija.

  • +7
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: ROYAL HASHEMITE COURT/SHUTTERSTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / BALKIS PRESS/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA