UVIJEK BESPRIJEKORNA

Elegantni look kraljice Ranije osvaja na prvi pogled, a tek detalji...

13.02.2024 u 12:31

  • +6

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: CHRIS KLEPONIS - POOL VIA CNP / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jordanski kraljevski par, kralj Abdullah II i kraljica Rania, susreli su se u Bijeloj kući s američkim predsjednikom Joeom Bidenom i njegovom suprugom, dr. Jill Biden

Kao i uvijek, po mnogima jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora i u Washingtonu je potvrdila svoju laskavu titulu modne ikone.

Rania je bila oličenje vrhunske poslovne elegancije u minimalističkom stajlingu koji se pokazao sjajnim izborom za omiljenu jordansku kraljicu.

Puno je puta već pokazala da je prava modna odlikašica, a njezin je stil ženstven i odmjeren, no premda voli monokromatske stajlinge, ponekad smo je viđali i u vedrim bojama, uzorcima, neobičnim krojevima...

  • +9
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: BALKIS PRESS/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / RICHARD GARDNER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Rania se ovaj put odlučila za neprolaznu kombinaciju sive i crne koja će svakom stajlingu dati odmjerenost i sofisticiranost, a svojim chic lookom s potpisom Diora sve je oduševila.

Sivi top od kašmira s efektnom mašnom u kombinaciji s klasičnom suknjom A-kroja (kakvu ima i njezina snaha Rajva) fantastično su izgledali na uvijek odlično odjevnoj kraljici koja zna kako istaknuti skladnu figuru.

Outfit za svaku pohvalu upotpunila je dobro osmišljenim modnim detaljima: chic crnom torbicom s detaljem u obliku bisera (Tribale Promenade Pouch) i neobičnim mrežastim stiletticama s metalnim rubom - oboje također s potpisom francuske kuće Dior.

Kosu je, kao i uvijek, nosila raspuštenu i stiliziranu u blage valove, a make up joj je bio decentan.

Inače, na ovom susretu jedna od tema bio je sukob u Gazi, kojem se ne nazire kraj.