GENTLEMEN'S WEEKEND GETAWAY

Ekskluzivan vikend u hotelu Bellevue samo za muškarce

26.09.2019 u 09:00

Bionic
Reading

Iskoristite Gentlemen's Weekend Getaway ponudu i od 4. do 6. listopada provedite nezaboravan vikend u hotelu Bellevue na otoku Lošinju

Jesen sa sobom donosi brojne poslovne obveze, od kojih valja s vremena na vrijeme i predahnuti. Preporučamo da isplanirate vikend getaway i nakratko se opustite kako biste nakon toga ponovno bili motivirani i odmorni za nove poslovne izazove. Ako k tome preferirate odmor u hotelu 5*, uz vrhunska pića, večere, zabavu te wellness i spa tretmane, u hotelu Bellevue možete pronaći najbolji vikend odmor za mušku ekipu.

Vikend od 4. do 6. listopada u Bellevueu rezerviran je isključivo za muškarce, a ta tri dana ostat će vam u sjećanju kao nezaboravna. Gentlemen’s Weekend Getaway uključuje degustacije vintage sakea i koktela, večere u najboljim lošinjskim restoranima te cabaret program uz saksofon, konjak i cigare. Opustiti se možete i u hotelskom lounge baru Alto Rosso uz čašu signature koktela, skupocjenog konjaka ili biranog vina.

Dodatno, Gentlemen’s Weekend Getaway ponuda uključuje i dvije ekskluzivne večere u tri slijeda u japanskom restoranu Matsunoki i à la carte restoranu Alfred Keller u obližnjem Boutique Hotelu Alhambra. Ne propustite isprobati neki od wellness i zdravstvenih programa u Bellevue Spa Clinic, poput kriosaune, ili se uputite u hiking turu u pratnji vodiča.

Počastite se nezaboravnim vikendom na Lošinju i uživajte u hotelu Bellevue uz pogodnosti Gentlemen’s Weekend Getaway ponude.

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 101

E-mail: bellevue@losinj-hotels.com