ODMOR IZ SNOVA

Ecija Ojdanić u kupaćem kostimu izgleda bolje no ikad

04.01.2013 u 12:03

Bionic
Reading

Zvijezda 'Larinog izvora' uživala je na skijanju i luksuznom wellnessu Falkensteiner hotela u Schladmingu

Wellness tretmani, saune, fitnes i opuštajuće masaže – Ecija Ojdanić pošteno se odmorila od uloge ambiciozne Nele Zlatar u 'Larinom izboru'. Novu godinu dočekala je s novim imidžom u društvu svog supruga i djece u novootvorenom Falkensteiner hotelu Schladming.

Nakon napornih snimanja 'Larinog izbora' Ecija je pronašla vremena za odmor s obitelji. U poznatom skijaškom mjestu obitelj je uživala u wellness i beauty tretmanima, kao i snježnim radostima i gastronomskim delicijama.

Ecija se opuštala spa i beauty tretmanima, ali se pobrinula i za to da ostane u dobroj formi. Aquapura SPA centar na 1500 m2 s brojnim saunama, bazenima, wellnessom i prostorom za vježbanje nadmašio je njezina očekivanja.

'Stvarno mi je bio potreban kvalitetan odmor s obitelji. Uz toliko obveza rijetko nađemo dovoljno vremena za odmaranje i zajedničko druženje, no uvijek se trudimo da dobro iskoristimo to vrijeme. U Falkensteiner hotelu Schladming to smo i uspjeli. Svatko je pronašao nešto za sebe, a imali smo vremena i za snježne radosti. Stvarno je riječ o hotelu s dušom. Delicije, wellness tretmani, ugođaj, posluga – nemam riječi', rekla je odmorna i nasmijana Ecija.

Zanosna glumica pokazala je svoju vrhunsku figuru koju održava zdravom prehranom i redovitom tjelovježbom koju nije izostavila ni na odmoru. Potpuno je promijenila i imidž pa je od ambiciozne plavuše postala prekrasna brineta zbog uloge u novom filmu njezina supruga Roberta Orhela koji je zajedno s njom i djecom uživao na skijanju. Prije Nove godine Ecija je odlučila obnoviti svoj duh i tijelo luksuznim tretmanima u ponudi hotela.

'Oduševila me masaža toplim borovim uljem u sobi s dnevnim svjetlom i prekrasnim pogledom na prirodu. Isprobala sam i finsku saunu, a u beauty tretmanima mi se pridružila i kći. Muški dio obitelji uživao je u zimskim sportovima, a svi zajedno smo skijali i odlučili naučiti boardati', ponosno je izjavila nasmijana glumica.