ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Duboka ljubav, gorčina i osvetoljubivost: Evo što možete očekivati od Venere u Škorpionu!

23.10.2022 u 09:07

Bionic
Reading

U nedjelju 23. listopada Venera, planet estetike, ljubavi i prisnih odnosa, preselit će se iz Vage u Škorpiona. Istog će dana i Sunce učiniti taj korak, obasipajući cijeli zodijak moćnim škorpionskim energijama. Od njih će najviše koristi imati Rakovi, Ribe, Djevice, Jarci i sami Škorpioni, a Bikovi, Lavovi i Vodenjaci bit će manje povlašteni

Kad je Venera u osmom zodijačkom znaku, klonit ćete se plitkih odnosa i stremiti stvaranju čvrstih spona s onima koji vam se sviđaju. Osjetljiviji ste na tuđe energije i lakše razaznajete kome ste dragi, a kome ne.

Ako su simpatije uzajamne, predat ćete se jedno drugom, no ako su jednostrane, onaj tko je prikraćen zamjerit će to drugoj strani. Moguće je da će je uhoditi, prijetiti joj i širiti glasine o njoj. Venera u 'opakom' Škorpionu ranjiva je, gorka i osvetoljubiva ako joj ne ide po volji. U neuravnoteženim vezama partner koji uobičajeno popušta može postati sit podređenog položaja i započeti borbu za ravnopravnost ili potaknuti raskid. Slično je stanje izgledno i u prijateljskim odnosima u kojima jedna strana dominira.

Označite na kalendaru vikend 5. i 6. studenog, kad će Venera formirati kvadrat s Uranom, što znači da će ti planeti biti međusobno udaljeni 90 stupnjeva. Tih dana mnogi će se zaljubiti u nekog koga smatraju neobičnim ili će se odati erotskom eksperimentiranju, bilo samostalno, u paru ili u grupi. Dok još bude u kvadratu Uranom, Venera će se naći 90 stupnjeva udaljena i od Saturna. Iz toga naslućujemo da će se oni koji su dan ranije napravili neku nepodopštinu brzo pokajati.

Najbolji dani Venerinog ciklusa u Škorpionu padaju oko utorka 15. studenog, kad će se Venera i Jupiter zateći u trigonu, odnosno na udaljenosti od 120 stupnjeva. Mnoge će veze tada procvjetati, a mnoga udvaranja uroditi plodom. Sretan položaj ovih planeta pogodovat će i umjetnicima, dizajnerima, pa čak i trgovcima, kojima će poslovi uspijevati bolje nego prethodnih dana. Venera će napustiti Škorpiona 22. studenog, kad će sa Suncem stupiti u Strijelca.