'PAO' JE BOB

Drastična promjena imidža Elli Dvornik tako dobro pristaje: 'Rekla sam - šišaj!'

12.11.2022 u 09:49

Bionic
Reading

Nakon ekstenzija i izblajhane kose, Ella Dvornik se u dogovoru sa svojom frizerkom dogovorila 'za mali predah', pa je skratila kosu do ramena, u popularni bob, i prošarala je novim ekstenzijama u tamnijim nijansama, zbog čega je dobila prirodniji izgled

'Najbolje Elino izdanje do sada', 'Definitivno ti bolje stoji nego duga kosa!', 'Ponovno izgledaš...inteligentno...(u nedostatku boljeg izraza). Ono plavo, dugo i mrtvo nije (meni...jel) izgledalo dobro za tebe. Ovo je top', 'Uvijek lijepa,ali ovo je vrh,najljepše do sada. Usput si mi dala ideju za friz, već dugo vremena razmišljam o bob frizuri, a sad sam odlučila'... To su samo neki od komentara ispod jedne od posljednjih objava Elle Dvornik na njezinom Instagram profilu.

Blogerica i influencerica ponovno je odlučila napraviti promjenu u životu i to 'jednim rezom'. Iako je do sada imala duge ekstenzije, zbog kojih joj je kosa bila dužine do pola leđa, kao i izblajhanu kosu, sa frizerkom je Ella donijela finalni dogovor - kosu će skratiti u popularni bob, do ramena, i prošarati pramenovima.

'Rekla sam - šišaj! Bob je savršena frizura koja se lako stilizira, a to mi trenutno treba. Još ako je prošaran pramenovima izgleda voluminoznije. Otkrit ću vam tajnu - nisu mi izvlačili pramenove već su ovaj efekt postigli ugradnjom nekoliko nijansi ekstenzija', napisala je ispod fotografije koja je oduševila njezine pratitelje Ella Dvornik.

  • +4
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Kada je riječ o frizurama, boba se jednostavno ne možemo zasititi. Ta trendi frizura postala je vrlo popularna u posljednje dvije godine, a mnogi je obožavaju upravo zbog nebrojeno puno mogućnosti stiliziranja.

Dugi bob, kakav u posljednje vrijeme nosi Kim Kardashian, pristaje apsolutno svakom obliku lica, bob s mekim valovima prikladan je za sve ljubitelje boho efekta, a oni koji posebno vole chic izgled trebali bi razmisliti o francuskom bobu.