#BLooMI

Ugovoren je prvi 'spoj': Maja Šuput i Ella Dvornik dogovaraju susret Blooma i Lumi

09.11.2022 u 12:55

Bionic
Reading

Šarmantni Bloom osvaja srca svih pratitelja Maje Šuput, a popularna pjevačica preko Instagrama mu je dogovorila i prvi 'date'. U šali je pitala Ellu Dvornik želi li njezina kćerkica Lumi izaći s malenim šarmerom, a Ella je objeručke prihvatila ideju

Zadnjih dana Maja Šuput provodi dane na odmoru sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom koji polako postaje veća zvijezda i od same majke. Šarmantni Bloom uživao je na odmoru u Dubaiju, a pri povratku mogao bi ga čekati i prvi spoj.

Maja je objavila romantičnu fotografiju s večere iz popularnog japanskog restorana, a Ella Dvornik nije propustila priliku da pohvali dobre gene koje je Bloom mogao naslijediti.

Našalila se s Majom te ju zamolila da ona i suprug porade na još djece, a Maja joj je u istom tonu odgovorila da 'taj film neće gledati'.

Ipak, poduzetna Maja brzo se sjetila kako bi Ellina mlađa kćerkica Lumi mogla izaći na 'date' s malenim Bloomom, što bi učinilo obje majke vrlo sretnima. Osmislila je i hashtag #BLooMI koji bi se sigurno svidio mnogim obožavateljima.

Maleni Bloom rođen je otprilike godinu dana nakon djevojčice Lumi pa bi vršnjaci vrlo lako mogli pronaći zajedničke interese u igri.

OMILJENA PJEVAČICA

Maja Šuput ukrala je sve poglede u glamuroznom izdanju na subotnjoj špici

Pogledaj galeriju