ASTRO PROFILIRANJE

Dolazi sa zakašnjenjem ili mijenja plan u zadnji tren: Pogodite koji je znak najmanje odgovoran i pouzdan

28.11.2020 u 08:05

Bionic
Reading

Je li netko od vaših bližnjih previše ležeran kad treba doći u određeno vrijeme i platiti račune u roku? Odgovara li ovaj opis vama? Pripadnicima ovdje predstavljenih znakova neodgovornost i nepouzdanost utkane su u astrološki genetski kod, a najviše se ističe onaj koji slavi rođendan ovih tjedana. Da, to je vaš omiljeni i nepouzdani Strijelac!

Nisam uvijek neodgovoran, nego samo kad sam nedovoljno motiviran', branit će se Strijelac od optužbe. Ali, bit odgovornosti upravo je u tome: ispuniti obećanje i obaviti zadatke čak i ako vam nije stalo do toga, ako niste motivirani i nemate volje.

Dok neki poput Djevica, Jaraca i Bikova kuju dugoročne planove i trude ih se poštovati, Strijelac živi u trenutku i hitro se prilagođava okolnostima. Iskrsne li prilika za zabavom i provodom, ako bi radije odrijemao ili objedovao, izgledno je da će zanemariti ono na što se obavezao.

Isto vrijedi i za poštivanje poslovnih dogovora. Prihvatio je ponudu za prelazak u vašu firmu? Nemojte biti sigurni da ga do potpisivanja ugovore bolja ponuda neće pokolebati. S plaćanjem računa pozabavit će se pod uvjetom da mu nije nešto u trgovinama zapelo za oko ili se nije zaželio putovanja koje, razumije se, košta.,

  • +21
Scarlett Johansson je horoskopski Strijelac, rođena je 22. studenoga 1984. Izvor: Profimedia / Autor: David Longendyke Colle / Everett / Profimedia

Još troje nepouzdanih

Slično Strijelcu, Vodenjak je nepouzdan zato što je smišljeno neodgovoran. Čini ono što si je zacrtao makar društvena pravila nalagala nešto drugo. Nisu jako emocionalni prema pojedincima pa ih nećete dirnuti prigovorom da nije lijepo što su vas iznevjerili. Više su 'suosjećajni' prema idejama.

Osim zbog egocentričnosti, moguće je biti nepouzdan zbog emocionalne zbrkanosti. Potonja tvrdnja dobro opisuje Ribe. Dok je Strijelcu svejedno, one žele biti odgovorne i pouzdane, ali žive u svom svijetu gdje vrijeme i prostor, pa onda i obaveze, imaju drukčije značenje nego vama.

Slično Ribama, Blizanci nisu nepouzdani primarno zbog manjka odgovornosti, koliko zbog zbrkanosti. Budući da uvijek razmatraju mnogo opcija, treba im vremena da odaberu najbolju. Dosjete li se još nekog argumenta za ili protiv, nastavit će se predomišljati sve dok ne bude kasno. Olakšavajuća je okolnost to što je njihova nepouzdanost ograničena na privatne odnose.