Ribe, Blizanci i Djevice OPREZ!

Vladavina Strijelca tjera na bunt, ali najbolje će proći oni koji odole tom porivu

22.11.2020 u 17:03

Bionic
Reading

Ulaskom Sunca u Strijelca u nedjelju 22. studenog započinje razdoblje vedrijih vibracija svojstvenih tom znaku. Kroz crne će se slutnje povremeno probijati zrake svjetlosti, pogotovo kad se u istom znaku 2. prosinca nađe Merkur, a 16. i Venera, ali još neće doći vrijeme za prepuštanje optimizmu

Skup planeta u Strijelcu nepovoljno će djelovati na Ribe, Blizance i Djevice, koji će biti skloni donošenju iracionalnih odluka, naglim prekidima, svađama i ekscesima. Trebali bi biti pojačano oprezni do 22. prosinca, a osobito na pomrčinu Sunca 14. prosinca. Taj je dan nezgodan i za Strijelce, kojima će sreća u ostatku mjeseca biti naklonjena. Lavovi, Vodenjaci i Škorpioni imat će još više razloga za veselje.

Vladavina Strijelca u uobičajenim okolnostima donosi želju za pustolovinama, putovanjima, širenjem obzora i novim iskustvima. Ove će godine te želje zbog pandemije biti teže ostvarive, no nesputana i nedisciplinirana energija ovog znaka tjerat će ljude na neposluh i inat. Budući da će Mars do 6. siječnja plamtjeti u ratobornom Ovnu, izgledni su nebrojeni masovni prosvjedi zbog restrikcija uvjetovanih pandemijom.

No, tijekom Strijelčevog doba Saturn i Jupiter će 17. odnosno 19. prosinca preseliti iz Jarca u Vodenjaka, što najavljuje preokret vezan za COVID-19. To bi moglo biti novo saznanje od velikog značaja, otkriće dosad najdjelotvornijeg lijeka ili cjepiva još pogodnijeg za primjenu nego što će navodno biti ona dosad proizvedena.

Zvuči neobično, ali u predstojećem razdoblju Strijelca najbolje će proći oni koji budu krajnje racionalni, oprezni i suzdržani, što su pojmovi koji se ne povezuju s ovim znakom, nego s Jarcem i njegovim vladarom Saturnom.

Odolite poticajnim energijama ovog razdoblja, utažite glad za druženjem i novim iskustvima virtualno, u sigurnosti doma, a potrebu za kretanjem u susjednom parku.

  • +5
Sinead O'Connor a.k.a. Shuhada Sadaqat u horoskopu je Strijelac, rođena je 8. prosinca 1966. Izvor: Profimedia / Autor: Alessandro Bosio / Alamy / Alamy / Profimedia