provjerena kombinacija

Omiljeni izbor: Ova haljina toliko je sjajna da je španjolska kraljica nosi već šesti put

22.09.2021 u 10:20

Bionic
Reading

Svako pojavljivanje kraljice Letizije prava je modna poslastica. Zovu je jednom od najbolje odjevenih kraljica, a za obavljanje brojnih kraljevskih dužnosti španjolska kraljica redovito bira provjerene i elegantne kombinacije, a ovoga puta oduševila je sjajnom modnom reciklažom

Kraljica Letizia ima vrlo ispunjen dnevni raspored, a kraljevske dužnosti obavlja besprijekorno dotjerana. Na dodjeli nagrada Proyectos Sociales Banco de Santander održanoj u Nacionalnom muzeju Centra de Arte Reina Sofía u Madridu kraljica Letizia oduševila je haljinom koja joj tako dobro pristaje da ju je odjenula već šesti put.

Riječ je o midi haljini dugih rukava čiji gornji dio krasi kroj na V preklop, a donji dio je u obliku plisirane suknje koja sjajno naglašava siluetu. Međutim, ono čime ova haljina najviše privlači pažnju je smaragdnozelena boja te print detalji u svjetlijoj nijansi. Premda zelena boja nije česta u ormaru kraljice Letizije, ovaj model chic haljine koji potpisuje Massimo Dutti posebno joj je zapeo za oko. Naime, kraljica koja je poznata po modnom recikliranju, sada ju odjenula već šesti put.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ženstvenu i elegantnu haljinu kraljica Letizia prvi put je odjenula u prosincu 2018. godine, a ovaj model jedan je od onih koji je nosiv u svim godišnjim dobima i prilikama. Tako ju je nosila i u proljeće, ljeti, zimi i sad na početku jeseni, a modnim detaljima i dodacima kombinaciju je prilagođavala temperaturama i okolnostima. Ovoga puta izbor je pao na crne Caroline Herrera sandale te torbicu na preklop iste boje.

Ova haljina, koja je postala vrlo popularna prije tri godine, krije zanimljiv detalj, a to je da ju ima i Sonsoles Ónega, jako bliska kraljičina prijateljica, a isti ovaj model pravi je hit u Španjolskoj te su je nosile i voditeljice Patricia Conde i Emma García. Cijena ovog modela iznosila je 295 eura, a kasnije je snižena na 206,50 eura što iznosi oko 1500 kuna.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia
  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia
  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Atilano Garcia/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia