PRISTAJE JOJ KAO SALIVENA

Stajling koji vrijedi iskopirati: Kraljica Letizia s dna ormara izvukla kožnu haljinu i nije pogriješila

18.09.2021 u 13:05

Bionic
Reading

Ne zovu je bez razloga najbolje odjevenom kraljicom, kada sve što španjolska predstavnica obuče, doslovce preko noći postane hit. A ona sama ne libi se ni posegnuti za provjerenim kombinacijama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

49-godišnja španjolska kraljica ni ovoga puta nije ostavila nikoga ravnodušnim, prilikom posjeta festivalu znanosti Famelabu u Madridu. Za svoje pojavljivanje majka dvoje djece, kraljica Letizia, oduševila je crnom kožnom haljinom koja se steže u struku remenom.

Riječ je o modelu poznatog brenda & Other Stories, čija je cijena oko 2600 kuna, a u kojoj se prvi puta pojavila još u veljači 2019., na otvaranju 38. International Contemporary Art Fairu, ARCO Madrid.

Njezina preplanula put savršeno se uklopila uz crnu haljinu s visokim ovratnikom i laganim dekolteom, a uz koje su se savršeno uklopile štikle boje kože s vrtoglavo visokim potpeticama.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Sve je zaokružila laganim, brončanim make-upom, srebrnim naušnicama, dok je kosu zavezala u rep, a umjesto gumice je oko njega zavrtila pramen kose.

Naravno, njezino pojavljivanje nije moglo proći bez bijele zaštitne maske za lice.