skidaju godine

Dizajn koji pomlađuje u trenu: Ovo su najljepše H&M-ove haljine za dame 50+

07.06.2023 u 10:53

Bionic
Reading

H&M-ova nova kolekcija haljina donosi pregršt modela koje će savršeno pristajati iskusnijim modnim zaljubljenicama

S porastom temperatura, žudimo za prozračnom odjećom, a teško je pronaći udobniji komad od lanenih haljina. Osim što su mekane i tanke, izgledaju vrlo luksuzno te - pomlađuju u trenu!

Zbog toga su nepogrešiv odabir za dame iznad 50 godina kojima posebno dobro pristaju, ističući njihovu eleganciju i ženstvenost. Ove sezone uživaju veliku popularnost, što potvrđuje i bogata ponuda H&M-a iz koje smo izdvojili pet najljepših modela u kojima će blistati iskusne modne zaljubljenice.

Za početak, ističe se crna haljina od mješavine lana i pamuka koja je savršena za svakodnevnu upotrebu. Gumbići na prednjoj strani čine je vrlo chic odabirom, baš kao i široki izrez na leđima. Osim u crnoj boji, u ponudi H&M-a možete je pronaći i s cvjetnim printom.

Tu je i ovog ljeta nezaobilazna haljina košulja na svjetlo plave i bijele pruge čiji nježan dizajna skida godine u trenu, baš kao i lanena haljina s remenom oko struka koja dolazi u trendi ružičastoj boji.

Za ponešto otmjeniji look na raspolaganju je midi bež haljina s kragnom, gumbićima i sofisticiranim dugačkim remenom koji sužava struk, a za potpunu udobnost u ponudi se nalazi široki model s balon rukavima koji je nepogrešivo rješenje za ležeran stajling u vrućim ljetnim danima.