PILAR DE ARCE

Haljine upečatljivog uzorka i za zrelije dame? Da, to je itekako chic

02.06.2023 u 14:34

Bionic
Reading

Nije tajna to da Pilar De Arce, 50 plus modna ikona iz San Sebastiana, ima impresivnu kolekciju genijalnih haljina koje rado nosi u mnogim prigodama

Markantna Španjolka sa sjajnim osjećajem za modu uvijek nas ugodno iznenadi svojim modnim izdanjima, a velika je ljubiteljica ženstvenih haljina koje joj odlično pristaju.

Haljine su iz sezone u sezonu omiljeni izbor mnogih zaljubljenica u modu jer su vrlo praktične i ženstvene te ih nije teško stilizirati.

Pilar De Arce ponovno je svoje brojne obožavatelje počastila genijalnim stajlingom kojem je nemoguće pronaći manu, a koji uključuje narančastu maxi haljinu upečatljivog uzorka s potpisom španjolskog brenda see iou.

ZNAJU ŠTO SE NOSI

Lepršave haljine apsolutni su hit na zagrebačkoj špici, a sjajno pristaju svima

Pogledaj galeriju

Kreativka iz San Sebastiana jedna je od najpopularnijih pedeset plus modnih ikona pa je svoj look, koji bi svaka fashionistica rado isprobala, osmislila do zadnjih detalja.

Pilar, koja rado krši uvriježena pravila za zrelije dame, poigrala se krupnim uzorkom koji mnogi izbjegavaju stvorivši nezaboravan outfit.

Kroj koji laska figuri pokazao se više nego dobrim izborom, a zgodna brineta efektnu je haljinu podignula moćnim detaljima: zlatnom ogrlicom, odgovarajućom narukvicom i naušnicama, bež clutchem i zavodljivim sandalama.

Nije zaboravila ni na crveni ruž i trendi sunčane naočale te je tako stvorila zanimljiv ljetni look u kojem je nemoguće proći nezapaženo. Dakako, uslijedili su samo bezbrojni komplimenti i pohvale na račun omiljene španjolske pedeset plus influencerice koja uvijek plijeni pozornost odličnim stajlinzima.