ZANOSNA GLUMICA

Demi Moore iskreno progovorila o ulasku u 60-e: 'Želim izgledati i osjećati se seksi'

21.07.2022 u 19:32

Bionic
Reading

U studenom ove godine zvijezda filma ‘G.I. Jane’ proslavit će jubilarni 60. rođendan a zbog ove okrugle brojke, kako je priznala u svom novom intervjuu, osjeća se itekako dobro

S bogatom filmskom karijerom u Hollywoodu, Demi Moore ne prestaje tako skoro. Osim radom na novim filmskim projektima, posljednjih mjeseci pozabavila se i dizajniranjem modne kolekcije za inkluzivni brend kupaćih kostima Andie, a kreacije s vlastitim potpisom sama je predstavila kroz zavodljivu kampanju.

O svojoj capsule kolekciji kupaćih kostima i oslobađajućem osjećaju koji ima kao žena koja će uskoro napuniti 60 godina, progovorila je za američki magazin People.

Moore, koja je nedavno na Instagramu potvrdila svoju vezu s poznatim chefom Danielom Hummom, 11. studenoga puni 60 godina te neće dopustiti da taj broj definira njezina iskustva.

‘Ne definira me broj, već me definira moje iskustvo. Napuniš 59 i već razmišljaš: ‘Pa, imat ću 60.’ Osjećaj je vrlo oslobađajući. Kad se sjetim svoje bake sa 60 godina, ona kao da se na neki način već pomirila sa starošću. Ali osjećam se, na toliko mnogo načina, življom i prisutnijim nego ikada’, otkrila je Moore. 

Kolekcijom The Demi Moore x Andie koja je ovih dana lansirana u prodaju, zvijezda filma ‘Striptiz’ mijenja ideju o tome da žene s godinama moraju promijeniti način odijevanja i da postaju nepoželjne. ‘Mijenja se ideja da žene postaju sve manje poželjne sa starenjem. Ne želimo izgledati staromodno već izgledati i osjećati se seksi’, riječi su Moore koja trenutno boravi u Europi gdje radi na novom filmskom projektu.

S obzirom na impresivnu karijeru u Hollywoodu koju je započela graditi kao tinejdžerica, polaskana je kad čuje riječ ‘ikona’ u istoj rečenici uz svoje ime, no priznala je da se zbog nje osjeća pomalo ‘izvantjelesno’.

‘Osjećam se polaskano i pomalo kao da to ne liči na mene, ali sviđa mi se. Za mene je ikona uvijek označavala nekoga tko je utro put i označio nešto što je pokrenulo ljude ili imalo pozitivan utjecaj. I u tom smislu, osjećam se jako ponosnom što sam stavljena u kategoriju koja bi bila povezana s tim’, objasnila je.

  • +10
Demi Moore i kćeri Rumer, Scout i Tallulah Izvor: Profimedia / Autor: Cass Bird for Andie/MEGA / The Mega Agency / Profimedia