photoshoot

Demi Moore na pragu šezdesete godine ponovno je u top formi, upravo je snimila kampanju za kupaće kostime

16.07.2022 u 17:54

Bionic
Reading

Podsjetimo, Demi Moore je ljubavnu sreću nedavno pronašla s 13 godina mlađim švicarskim chefom, a to je i službeno potvrdila još u lipnju objavom zajedničke fotografije na Instagramu

Demi Moore na pragu šezdesete godine ponovno je u top formi, što je dokazala fotografijama koje je snimila za modni brand kupaćih kostima Andieswim i podijelila danas na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, Demi Moore je ljubavnu sreću nedavno pronašla s 13 godina mlađim švicarskim chefom, a to je i službeno potvrdila objavom zajedničke fotografije na Instagramu.

Ljubavnu vezu 59- godišnje Moore i uspješnog švicarskog chefa Daniela Humma, početkom travnja javnosti je otkrio američki Page Six.

Izvori bliski paru za američki su magazin otkrili kako su jako zaljubljeni, a zvijezda filma ‘Striptiz’ to je potvrdila još krajem lipnja zajedničkim fotografijama snimljenim u Parizu.

Chef koji je osvojio srce Demi Moore vlasnik je elitnih restorana NoMad diljem svijeta te Davies and Brooka u Londonu. Prije tri godine povezivali su ga s udovicom Stevea Jobsa, ali nije jasno u kojem trenutku su on i Laurene Powell Jobs prekinuli svoju romansu.

Prije Humma, Moore je bila osam godina u braku s Ashtonom Kutcherom, a iza sebe ima dugogodišnji brak s glumcem Bruceom Willisom, u kojem je rodila tri kćeri, a s kojim je ostala u sjajnim odnosima.

  • +2
Demi Moore i Daniel Humm Izvor: Profimedia / Autor: Antoine Flament / Starface / Profimedia