NOVA PRILIKA ZA LJUBAV

Više se ne skrivaju: Demi Moore i švicarski chef na Instagramu potvrdili svoju vezu

20.06.2022 u 23:09

Bionic
Reading

Da je ljubavnu sreću pronašla s 13 godina mlađim švicarskim chefom, Demi Moore ovih je dana službeno potvrdila objavom zajedničke fotografije na Instagramu

Ljubavnu vezu 59- godišnje Moore i uspješnog švicarskog chefa Daniela Humma, početkom travnja javnosti je otkrio američki Page Six.

Izvori bliski paru za američki su magazin otkrili kako su jako zaljubljeni, a zvijezda filma ‘Striptiz’ to je ovih dana i potvrdila zajedničkim fotografijama snimljenim u Parizu.

Na jednoj od njih vidi se Daniel kako je ljubi u čelo, a također je podijelila snimke na kojima uživaju u teniskom meču u sklopu French Openu.

  • +2
Demi Moore i Daniel Humm Izvor: Profimedia / Autor: Antoine Flament / Starface / Profimedia

Chef koji je osvojio srce Demi Moore vlasnik je elitnih restorana NoMad diljem svijeta te Davies and Brooka u Londonu. Prije tri godine povezivali su ga s udovicom Stevea Jobsa, ali nije jasno u kojem trenutku su on i Laurene Powell Jobs prekinuli svoju romansu.

Uspješan Švicarac znao je biti viđen u društvu Meghan Markle prije nego se udala za princa Harryja a sada je, po svemu sudeći, ljubavnu sreću pronašao u zagrljaju 13 godina starije holivudske glumice.

  • +4
Daniel Humm Izvor: Profimedia / Autor: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia

Prije Humma, Moore je bila osam godina u braku s Ashtonom Kutcherom, a iza sebe ima dugogodišnji brak s glumcem Bruceom Willisom, u kojem je rodila tri kćeri, a s kojim je ostala u sjajnim odnosima.