OPET NA SUDU

Dadilja tuži Heather Mills zbog seksualne diskriminacije

29.12.2008 u 10:00

Bionic
Reading

Heather Mills je u šoku jer je izašlo u javnost da je bivša dadilja podigla sudsku tužbu protiv nje zbog seksualne diskriminacije i uznemiravanja

Sara Trumble, 24-godišnja dadilja njene petogodišnje kćerke Beatrice, tvrdi da joj je Heather Mills, bivša supruga sir Paula McCartneyja, davala zaduženja koja znatno premašuju dužnosti dadilje. Među ostalim, tjerala ju je da joj goloj pruža tretmane samotamnjenja sprejem, da dolazi na posao u 7.30 kako bi joj osušila kosu, a radno vrijeme bi joj se odužilo do dubokih noćnih sati.

Iako joj je bila ponuđena izvansudska nagodba, gospođa Mills ju je odbila, vjerujući u vlastitu ispravnost te pokušavajući zadržati bogatstvo koje je zaradila u rastavi sa sir Paulom, a riječ je o 24 milijuna funti. Podsjetimo da se u rijetko prljavoj rastavi borila svim oružjem kako bi izvukla što više od bivšeg Beatlesa. Tako je jednom uzela vrč pun vode i polila njegovu odvjetnicu Fionu Shackleton.

Upravo mogućnost iznošenja zanimljivih pikanterija iz bivšeg braka najviše i straši Heather, budući da je Sara Trumble bila dadilja obitelji McCartney u posljednjem razdoblju njihova tada već snažno nagriženog braka.

Heather u svoju obranu kao dobre poslodavke tvrdi da je Saru bogato darovala za trud. Ili šutnju, dodali bismo. Tako joj je, nakon što je Sara odlučila dati otkaz, darovala auto, platila joj liječenje te ljetovanje na Karibima njoj i prijateljima za 225 tisuća funti.

Očito je Heather vrlo važno da joj njeni zaposlenici budu u potpunosti predani i izrazito diskretni. Još je očitije da voli 'teškom mukom' zarađen novac, jer na kocku stavlja i šutnju svoje zaposlenice, samo da bi prošla što jeftinije.