CardioAStin

Čuva zdravlje vašeg srca i krvnih žila

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Srce je jedan od najvažnijih organa u ljudskome tijelu, stoga je upravo ono u posljednjih nekoliko desetljeća bilo predmetom mnogih znanstvenih i medicinskih istraživanja, no unatoč premosnicama i pacemakerima, srčane bolesti jedan su od najčešćih uzroka smrti u svijetu

Razlozi su mahom stres i neprimjerena prehrana koji utječu na povišeni krvni tlak i masnoće u tijelu, što u konačnici najviše šteti upravo srcu. U želji da pronađu učinkovitu pomoć, dva liječnika i znanstvenika, dr. Smith i dr. Corish osmislili su prirodni dodatak prehrani - Cardioastin - s vrlo konkretnim i ciljanim djelovanjem na poboljšanje rada srca i krvnih žila. Jedan od njegovih tvoraca, dr. Robert Corish, izjavio je da bi briga o srcu trebala postati poput brige o higijeni.

'Vaše srce treba pažnju i trebali bismo razviti svakodnevnu svijest i brigu o njemu kao što vodimo računa o svakodnevnom pranju zuba', napomenuo je Corish.

Dr. Corish je objasnio zašto danas ima toliko mnogo problema sa srcem te koji su ih principi vodili pri laboratorijskom istraživanju. Istraživanja su nedvojbeno pokazala da prehrana i stres najviše utječu na zdravlje srca. Zapadnjačko društvo živi u obilju, konzumira se previše hrane koja je istovremeno i upitne kvalitete. Na našem tanjuru često je prisutna masna hrana koja pridonosi začepljenju arterija. Kad dođe do toga, krv ne može strujati tijelom i dolazi do srčanog udara.

Da bi odgovorio na ovaj izazov, Cardioastin u sebi sadrži veliku količinu masnih kiselina omega-3. One pomažu arterijama te ih ojačavaju pružajući veću funkcionalnost krvotoka. Naravno, na taj način se smanjuje opasnost od srčanog udara. Ovdje posebno treba istaknuti kiselinu omega-3 DHA, koja u membranama srčanih stanica poboljšava električnu ravnotežu i na taj način smanjuje rizik od aritmije (neregularnog srčanog ritma). Kao i sve ostale omega-3, i DHA smanjuje razine opasnih tvari u krvotoku poput kolesterola i triglicerida. U tome im pomaže i ulje rižine mekinje koje se jednako tako nalazi u Cardioastinu. Azijske zemlje već godinama znaju za pozitivne učinke navedenog spoja, posebno zbog visoke razine vitamina E u različitim formama. Ovo ulje ne samo da smanjuje razinu problematičnog oblika kolesterola (LDL), već podiže razinu poželjnog oblika istog (HDL).

Ali srce nije ovisno samo o žilama i krvi, već i o svojoj vlastitoj energiji. Tako srčani mišići trebaju poseban tip energije zvanu ATP. U organizmu, ova energija proizvodi se uz pomoć koenzima Q10. Mnogim srčanim bolesnicima se stanje popravilo nakon što im se terapijom pojačalo djelovanje navedenog koenzima i, naravno, jedan je od sastavnih dijelova Cardioastina. Zbog toga je ovaj dodatak prehrani jedan od najsuvremenijih te učinkovita pomoć u brizi za zdravlje srca i krvnih žila.

Dr. Corish se osvrnuo i na smanjenje štete od vanjskih utjecaja na srce, mahom nezdravih navika i uživanja u porocima. 'Već smo spomenuli da loša prehrana može utjecati na zdravlje vašeg srca, no ona nije jedini problem. Štetni su i pušenje i alkohol, no i pretjerano uživanje u sunčanju i stres. Sve navedeno povisuje razinu slobodnih radikala, koji kruže tijelom i štete našem kardiovaskularnom sustavu. Da bi se suprotstavio ovom problemu, Cardioastin ima u sebi jedan od najmoćnijih spojeva u borbi protiv slobodnih radikala - prirodni astaksantin. Radi se o najsnažnijem antioksidansu na svijetu, otprilike petsto puta jačem od vitamina E. Ovaj spoj se veže na vanjsku stranu stanične membrane i ne dozvoljava onemogućuje štetnim spojevima prodiranje u samu stanicu, na taj način štiteći organizam.'
CardioAStin je zbog svojih sastojaka najcjelovitija i ciljana formula za održavanje dugoročnog optimalnog rada srca. Jedna doza CardioAstina dnevno daje vam osam miligrama najsnažnijeg prirodnog poznatog antioksidansa - BioAstina.

Stoga potražite CardioAstin u ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i trgovinama bio&bio i pružite najbolju zaštitu svome srcu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi