Vječni komad

Crni kaput je i ove zime u modi, a ovi su uvjerljivo najljepši

09.12.2023 u 07:33

Bionic
Reading

Crni kaputi daju notu elegancije zimskim stajlinzima, a bez obzira na promjenu trendova, baš uvijek ostaju u modi. Jednom kupljen crni kaput nosiv je godinama, a slaže se s gotovo svim u ormaru i izgleda odlično u elegantnoj večernjoj varijanti, ali i chic dnevnom izdanju

Premda daleko upečatljiviji crveni modeli privlače najviše pažnje ove godine, crni kaput jedan je od onih odjevnih komada koji se uvijek spominju na listi nezaobilaznih stvari u garderobi. I to s jako dobrim razlogom: ne samo da pristaje uz sve, već ima moć dodavanja elegancije i sofisticiranosti svakom izgledu.

No crni kaput nije u modi samo ove zime, već je bio i u prethodnima, ali bit će to i u idućima. Međutim brendovi kao što su Balenciaga, Prada, Givenchy, Victoria Beckham, Dolce & Gabbana i Michael Kors, između mnogih drugih, dali su mu temeljnu ulogu u svojim kolekcijama za jesen/zima 2023./2024., potvrđujući da je, osim prolaznih trendova, dobar crni kaput vječan.

Povijesno u određenoj mjeri povezivan s tajanstvenošću, snagom, elegancijom i sofisticiranošću, nema sumnje da je zaokruživanje bilo kojeg stajlinga crnim kaputom način da se to učini posebnije i pomalo glamuroznije, bez obzira na prigodu.

Stoga je ovaj komad prava šteta izostaviti tijekom zimskih mjeseci, a predstavlja savršen džoker u ormaru kada ne znate što odjenuti za posao. A uz to, sada kada ga brendovi kao što su Zara, Mango, H&M i Sézane uključuju među svoje nove proizvode kao neizostavnu osnovu, crni kaput postaje sve popularniji.

Ostavljajući po strani jakne i popularne puferice, tražimo modele od vune i zamjene za vunu koji savršeno griju te s vrhunskim stilom.

  • +11
Crni kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'