NOVI TRENDOVI

Cipelama s njihovim potpisom ove jeseni i zime nećete moći odoljeti

04.09.2019 u 20:24

Bionic
Reading

Većina pripadnica nježnijeg spola odavno se susrela s gorućim problemom - koji novi model cipela odabrati za nadolazeću sezonu? Mjesta u ormaru uvijek će se naći, a čak i kada je riječ o skupocjenim primjercima, za njih će na bilo koji način pronaći dovoljno financijskih sredstava da baš one krase njihova stopala. Donosimo vam 10 novih brendova, čije ćete modele, kada ih vidite, zasigurno poželjeti posjedovati

U moru dizajnera uvijek se nađe mjesta za još pokojeg koji svojim genijalnim kreacijama stvaraju od cipela prava mala umjetnička djela. U potrazi upravo za tim novim imenima, pronašli smo njih 10, a kojima zasigurno nećete moći odoljeti u sezoni jesen/zima.

Studio Amelia

Na modnoj sceni ovo je sasvim novo ime, a predstavili su se minimalističkim sandalama u kolekciji za proljeće/ljeto 2019. Koncept je sasvim jednostavan - visoka kvaliteta minimalističkih sandala koje su nevjerojatno udobne za nošenje. U svojoj prvoj kolekciji imali su tek četiri modela u isto toliko boja - bež, crvenoj, crnoj i bijeloj, a za nadolazeću jesen/zimu pripremili su savršene cipele na visoku petu, ali i zanimljive torbe.

Manu Atelier

Ovaj brend osnovale su sestre, Turkinje Beste i Merve Manastir, i on zapravo i nije novo ime na svjetskoj modnoj sceni, no ono što je novost je to što su nakon dizajniranja torbica, ovoga puta sreću odlučile iskušati dizajnirajući cipele. Inače, njihovim modelima nije odoljela ni Kate Middleton, kojoj će se vjerojatno svidjeti i njihove cipele, koje su zapravo kombinacija modernog i vintage dizajna, izrađene od iste kože kao i torbe.

Souliers Martinez

Kada je Net-A-Porter, svojedobno najavljujući trendove za proljeće/ljeto 2019., među dizajnere stavio i Souliers Martinez, napravio je to s itekako dobrim razlogom. Riječ je o brendu iza kojeg stoji Julien Martinez, a koju je inspiriralo putovanje u Alicante, gdje se prvi put susrela s čipkarenjem.

Flattered

Iako je skandinavski brend Flattered osnovan još 2013. godine, relativno je novo ime u ostatku svijeta. Osim što su minimalističke, ove su cipele nevjerojatno udobne za nošenje, a ovog je ljeta njihova suradnja s influencericom Jessie Bush postigla neviđeni uspjeh - sandale na visoku petu rasprodane su u nevjerojatnom roku.

The Fold

Inače poznati brend odjeće, The Fold, ovih će dana na tržište lansirati i svoju prvu kolekciju cipela. Linija nazvana '8-till-late' sastojat će se od mnoštva klasičnih mokasinki, salonki i cipela na visoku petu. Osim chic dizajna i najboljih materijala, oduševit će i nevjerojatnom udobnošću.

Intentionally blank

Osnovani u Los Angelesu 2014. ovaj brend cipela nije baš novo ime, no boom je doživio tek u posljednje vrijeme i to ponajviše zahvaljujući modnim influencericama i Instagramu. U svemu ima pomalo onog kalifornijskog štiha, bilo u minimalističkim sandalama ili kaubojskim čizmama.

Amina Muaddi

Dovoljno je reći da Rihanna njezinom dizajnu ne može odoljeti, stoga smo uvjereni kako će uskoro i mnoge trendsetterice diljem svijeta otkriti Aminu Muaddi. Zahvaljujući odrastanju u Jordanu, Italiji i Rumunjskoj, Amina je 'pokupila' malo od svake kulture, a njezin dizajn prepoznatljiv je i po glamuru koji postiže detaljima. Od nje možete očekivati cipele s perjem, ali i dragim kamenjem.

ESSEN

Australski brend ESSEN oduševit će sve zbog svoje jednostavnog i bezvremenskog dizajna. Ono što je njihova posebnost je i što su svoje povjerenje dali lokalnim obiteljskim tvornicama u Italiji, Portugalu i Španjolskoj, a sve kako bi bili sigurni da će svaki par njihovih cipela biti besprijekorno izrađeni.

By Far

Niti ovaj brend nije nov, budući da je osnovan još 2016. godine, no tek se posljednjih mjeseci probija na mjesto koje itekako zaslužuje. Osnovale su ga Valentina, Sabina i Denitsa, a njihov dizajn inspiriran je 70-im i 80-im.

Dear Frances

I za kraj, još jedan brend iz 2016. koji je tek sad dobio potrebnu pažnju i to, naravno, zahvaljujući društvenim mrežama. Osnovan je prije tri godine u Velikoj Britaniji, fokusira se na bezvremenske komade s malim trendovskim pomakom.