obožavani model

Čim dođe proljeće, ove balerinke postaju megapopularne

06.04.2024 u 15:40

Bionic
Reading

Poznato je to da su balerinke ultimativni komad za proljeće, no početkom ove sezone jedan model dolazi u fokus. Čim poraste temperatura, a sunce proviri iza oblaka, modne trendseterice posežu za Mary Jane balerinkama brenda Vibi Venezia

Što kažete na trendi cipele koje počinjemo nositi početkom proljeća i onda iz njih ne izlazimo sve dok ne dođe vrijeme za ljetne sandale s remenčićima? Cipele zbog kojih ne moramo svako jutro pred ogledalom razmišljati koja obuća najbolje odgovara uz različite stajlinge? Cipele koje su istovremeno praktične i elegantne pa se mogu kombinirati na razne načine? Modne trendseterice i zaljubljenice u modu otkrile su savršen par i za njim posežu svakog proljeća.

A nema sumnje - Mary Jane balerinke brenda Vibi Venezia trend su i ove proljetno-ljetne sezone. Ove jednostavne i ultralagane balerinke izrađuju se u Veneciji i čak su privukle pozornost američke ikone stila Leandre Medine Cohen.

Top balerinke za ljeto sa stilom

Karakteriziraju ih ukrasi od grubljeg rebrastog materijala, remenčić preko rista tipičan za Mary Jane model i materijal koji može u rasponu od robusnog platna do elegantnog baršuna.

A pogled na ove balerinke jasno govori da su must have za nadolazeće ljeto, bez obzira na to nosimo li ih uz ležernu kombinaciju s trapericama ili jednostavnu košulja-haljinu.

Inače, iza brenda Vibi Venezia stoje Viola i Vera Arrivabene, kojima je cilj bio stvoriti moderne furlane, tradicionalne cipele venecijskih gondolijera. Prvotno osmišljene da bi zaštitile gondole od ogrebotina, ove baršunaste i meke cipele također su uvijek bile vrlo popularne u aristokratskim krugovima.

  • +6
Vibi Venezia - balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo