idu uz sve

Meghan Markle ne izlazi iz predivnih cipela: Ovi udobni i elegantni modeli saršeni su za proljeće

17.03.2024 u 11:53

Bionic
Reading

Užurbani i obvezama ispunjeni dani ne ostavljaju prostora za neudobne i nepraktične cipele, a upravo zbog toga Meghan Markle, čiji stil izaziva divljenje, ima popriličnu kolekciju modernih, ravnih cipela. A jedno je sigurno, s ovim modelima nemoguće je pogriješiti

Poznato je da vojvotkinja od Sussexa voli lijepe i fine stvari, a krajem prošlog mjeseca, vojvotkinja od Sussexa nosila je dva različita para balerinki u jednom danu dokazujući da je taj model cipela savršen izbor za dnevne i večernje kombinacije. Prvo je nosila model u crnoj boji zaobljenih vrhova za ručak u Los Angelesu, a kasnije je isfurala malo blještavila i odabrala metalik model istog stila.

Prvo se uputila na s prijateljima uputila na ručak u talijanski restoran Cipriani. A što se tiče odjeće izbor je pao na Max Marin kaput u boji devine dlake, šireg ovratnika sa izgledom koji spaja profinjenost i chic ležernost.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Posebnu pažnju je pridala izboru cipela i torbe. Clutch smeđa kožna torba dizajn je koji potpisuje Cesta Collectivea, brenda koji radi torbice istančanog dizajna i potiče zanatsku izradu. Po pitanju cipela, izbor je pao na meke Aquazzura
balerinke od brušene kože u nijansi između plave i crne i time pogodila jedan od trendova koji je najavljen kao vodeći ove sezone.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: London Entertainment/NYPost/MEGA / The Mega Agency / Profimedia,

Nakon toga uslijedio je izlazak s prijateljicama, a u tom njenom outfitu najviše pozornosti su privukle Chanelove cipele, čiji luksuzan stil prati i cijena od 1095 dolara.

Meghan Markle odavno nosi status 'It' djevojke pa svaki komad koji odjene u trenu stekne ogromnu popularnost, a svojim modnim odabirom nije razočarala ni za vrijeme posjete restoranu la Barbecue u Austinu u Teksasu gdje je nosila vječni model – dvobojne bež i crne balerinka s potpisom Chanela, ultimativni luksuzni i bezvremenski komad.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: COURTESY OF LA BARBECUE/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Vojvotkinja od Sussexa pojavila se na panelu u stajlingu sa suptilnim uzorkom na pruge ne previše razvikanog talijanskog brenda Giuliva Heritage, iza kojeg stoji bračni par Margherita Cardelli i Gerardo Cavaliere. Monokromatski stajling zaokružila je ravnim natikačama talijanske modne kuće Valentino i zlatnim naušnicama Bottega Veneta.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sasvim dovoljno razloga koji će nas uvjeriti da su ravne cipele savršen izbor za proljetne stajlinge, a ako želite osvježiti garderobu bacite oko na ove slične modele.

  • +4
Ravni modeli cipela kakve bira Meghan Markle Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo