minimalistički modeli

Prekopajte ormare: Omiljene sandale od prošle godine nosit će se i ove sezone

06.03.2024 u 15:13

Bionic
Reading

Prije nego li krenete u obnovu garderobe za proljeće i ljeto, prekopajte ormare. Velike su šanse da u dubini ormara imate sandale s remenčićima koje će i ovog ljeta biti pravi hit

Mnoge trendseterice i zaljubljenice u modu već nekoliko sezona nastoje kupovati promišljenije kako bih izbjegle neodgovornu modnu potrošnju. Naravno, svakog ponekad ponesu trendovi, ali generalno znatno je više zastupljeno promišljanje o o komadima koje kupujemo i o njihovoj dugoročnoj nosivosti. Pogotovo kad je u pitanju obuća. Cilj je jasan - pronaći stilove koji mogu trajati dulje od jedne sezone.

A mnogi su to postigli još prošle godine izborom ravnih sandala s remenčićima. Minimalističke, ravne cipele s remenčićima i malim metalnim prstenom baš ono što vam treba za upotpunjavanje ljetnih kombinacija. Mnogi se iz njih nisu izuli čitavo ljeti.

Bile su omiljeni izbor za izlazak s prijateljima na večeru, za putovanja i za ljetne zabave. Savršeno su se slagale s maksi haljinama, širokim hlačama, kratkim hlačicama, malom crnom haljinom – praktički uz sve. Ukratko, ove sandale su u ormarima trendseterica postale najkorišteniji dodatak prošle godine.

A dobra vijest je da se trend minimalističkih sandala s remenčićima i prstenom na palcu nastavlja i ove sezone. Udobne, jednostavne i prije svega svestrane – ovo je model koji će zamijeniti niz cipela u ormaru.

Ako ipak želite mali iskorak iz besprijekornog minimalizma, tu su modeli u bež, smđeim i narančastim nijansama – dovoljno upečatljivi,, a opet dovoljno nenametljivi da ne zasjene dnevni stajling.

  • +9
Minimalističke sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo