NE GUBI VRIJEME

Christina Aguliera upoznala je obitelj novog dečka

30.11.2010 u 14:38

Bionic
Reading

29-godišnja pjevačica svog novog odabranika upoznala je na snimanju filma 'Burlesque' te je ovaj vikend provela družeći se s njegovom mamom Kathleen

Christina Aguilera provodi slobodno vrijeme s novim dečkom Mattom Rutlerom, a da novi par misli ozbiljno, potvrđuje i činjenica da je upoznala njegovu obitelj. Pjevačica koja se nedavno razvela od supruga Jordana Bratmana nije dugo očajavala. Već je viđena u više navrata kako se zabavlja po noćnim klubovima u društvu novog odabranika u kojeg je, navodno, jako zaljubljena.

29-godišnja zvijezda otputovala je u New York nakon Dana zahvalnosti s Rutlerom, kojeg je upoznala dok je radio kao asistent na njezinom filmu 'Burlesque', a za to vrijeme njezin sinčić Max ostao je kod kuće s tatom.

'Ovo je prvi praznik koji je provela bez Maxa i bila je toliko tužna da se morala nečim okupirati. Odlučila je napraviti kratko putovanje s Mattom i grupom prijatelja. Budući da njegovi roditelji stanuju na Rhode Islandu, spontano su ih odlučili obići. U njihovom obiteljskom domu družili su se nekoliko sati s Mattovom mamom Kathleen', objasnio je upućeni izvor i naveo da unatoč iznenadnom posjetu njegovoj obitelji to ne znači da je par postao ozbiljniji oko svoje veze.

'Još uvijek su u fazi upoznavanja', tvrdi izvor.