UDOBNE I LIJEPE

Hlače koje ćemo viđati posvuda ove sezone savršena su alternativa trapericama

08.02.2023 u 12:30

Bionic
Reading

Sarah Jessica Parker vratila se na set u New Yorku kao omiljena junakinja Carrie Bradshaw u nadolazećim nastavcima serije 'I tek tako...'

Trend udobnih hlača, kojem su se mnogi razveselili, neće samo tako nestati, a dokazuje to i look modne ikone, neponovljive SJP, kao fantastična alternativa za sve one koji žude za odmakom od traperica.

Dakako, fanovi ne mogu dočekati novu sezonu serije koja prikazuje život slavnih prijateljica iz New Yorka, sad već u 50-ima, koje su i svojim modnim stilom redovito oduševljavale fanove.

  • +4
Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sarah Jessica je tako na setu serije pokazala još jedan genijalan look koji bismo i sami isprobali iz ovih stopa.

Premda su se traperice pokazale kao univerzalan komad za svaku sezonu od ljeta pa do zime, ponekad je dobro napraviti odmak i osvježiti stajlinge uz pomoć jednako nosivog modela koji se može nositi na bezbroj načina.

Riječ je o hlačama tzv. uredskog tipa, jednoj od najboljih alternativa i za proljeće, pa svakako razmislite i o toj odličnoj modnoj investiciji, a rado ih nose mnoge zaljubljenice u modu poput Jennifer Lopez, Kendall Jenner...

SJP je tako uočena u divnim hlačama u nježnoj ružičastoj nijansi, a upotpunila ih je efektnim kaputom/ogrtačem, sivim džemperom i bež stiletticama.

Rukavice i slatka smeđa torba sa zakovicama zaokružuju ovaj sofisticirani izgled.

Ovakve hlače su uvijek dobrodošle u garderobi jer ističu figuru i svakom stajlingu daju elegantnu, no vrlo chic vibru. Osim toga, učinit će svaku modnu kombinaciju luksuznijom i skupljom.

Prigušene nijanse, poput bež, krem ​​ili sive, naglašavaju elegantni karakter hlača, no jače boje poput zelene, ružičaste ili kadulje također su dobar izbor i djeluju kao siguran podizač raspoloženja.