osvaja na prvi pogled

Čak i ako ne volite krznene kapute, ovaj će vas oboriti s nogu: Zarin kaput od umjetnog krzna podiže baš svaki stajling

09.12.2022 u 13:59

Bionic
Reading

Jedan od najznačajnijih komada u ormaru ove zime svakako je kaput, i to onaj koji je udoban, topao, ali i lijep. Sjajno rješenje ima Zara – mekan i neodoljiv kaput s efektom krzna koji je kao stvoren za party stajling, ali i kao efektan dodatak dnevnim kombinacijama

Kada bi se zaljubljenicu u modu pitalo što bi najradije pronašle ispod bora ovog Božića, popis bi nesumnjivo bio podugačak; od malih hobo torbica, čizama s blok petom pa do velikih shopper torbi koje se ponovno vraćaju na modnu scenu. Ali sigurno ni jedan od tih modnih predmeta neće izazvati toliko uzbuđenja kao kaput koji će vas savršeno grijati, ali i činiti dotjerani, baš u svakom trenutku. Dobar kaput podići će dnevni look i osigurati sjajni izgled baš svaki dan u tjednu.

Prema tim kriterijima bunda iz Zare, načinjena od umjetnog krzna, čista je fantazija. Riječ je o jednom od najnepogrešivijih kaputa sezone, onom s efektom krzna koji svaki neformalni stajling pretvara u najelegantniji look i koji nudi rješenje za baš svaki party look.

Ovaj kaput presvučen krznom, mekan i tako udoban, ukrašen ovratnikom na preklop, midi krojem i skrivenim džepovima sa strane nepogrešiv je statement komad koji se kombinira sa svime i daje vrlo elegantan štih svakoj modnoj kombinaciji, a uz to itekako je nosiv iz sezone u sezone jer je to klasik koji baš nikad ne iznevjeri.

Ovaj Zarin modni slatkiš e efektom krzna prodaje se po cijeni od 69,95 eura, odnosno oko 530 kuna, u raznim veličinama, od XS do XXL. A mogućnosti nošenja i kombiniranja su beskrajne. Možete je nositi uz nepogrešivu malu crnu haljinu, ali i uz outfit koji uključuje traperice i bluzu te neizostavne gležnjače na petu i mali torbicu te tako stajling zaokružiti u najsofisticiranijoj varijanti.