bezvremenski model

Ništa ne može zamijeniti dobar kaput u ormaru, a ove zime hit su modeli s uzorkom koji je nosiv iz sezone u sezonu

09.12.2022 u 07:00

Bionic
Reading

Dobar kaput predstavlja statement komad u ormaru tijekom zimskih mjeseci. Naravno da je vrućim trendovima teško odoljeti, ali ako želite model koji će sezonama biti nosiv, a istovremeno izgledati vrlo trendi, kaputom ukrašenim uzorkom riblje kosti sigurno nećete pogriješiti

Jedna od najboljih modnih odluka koje možete donijeti je ulaganje u odjevne predmete nosive više sezona, a kada je riječ o kaputima, model uzorka riblje kosti jednostavno je nepogrešiv.

Naime ovaj model neizostavan je temelj ženske i muške garderobe. A ovom stilu nije odoljela ni it djevojka i modna influencerica Hailey Bieber. Tako je viđena na ulicama New Yorka u sjajnom kaputu koji je Anthony Vaccarello dizajnirao za modnu kuću Saint Laurent. Kako bi uljepšala svoj izgled, odlučila se za par zlatnih naušnica, sivu majicu, traperice i čizme, no dugački kaput oversized kroja i prepoznatljivog uzorka bio je definitivna zvijezda stajlinga.

Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako moderne djevojke nose kaput uzorka riblje kosti ove sezone?

Prepoznatljiv po kosim prugama, cik-cak uzorak tradicionalnom zimskom kaputu donosi grafički šarm i pravu količinu neodoljivog chica. Čokoladne nijanse, s dvorednim kopčanjem ili s dubljim izrezom...

Izbora je doista mnogo, a jedno je sigurno – ova kaput nosiv je uz baš sve. Klasičarke će možda posegnuti za tradicionalnijom crno-bijelom kombinacijom pruga, a pobornice vrućih trendova osvojit će oversized modeli. Ne zaboravite zaviriti i na muške odjele, jer i oni skrivaju neke doista sjajne modele koji mogu poslužiti kao osnovica nepretencioznog dnevnog chica.

  • +12
Kaputi s uzorkom riblje kosti Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije