DOSTOJANSTVENO STARI

Brooke Shields otkrila zašto je odustala od botoxa i nepoznate detalje o kultnoj haljini

02.11.2023 u 22:51

Bionic
Reading

Brooke Shields otvorila je priču o svojoj legendarnoj karijeri i životu s Glamourom nakon što ju je ovaj poznati magazin proglasio jednom od žena godine. Uz razgovor o modelingu, glumi i majčinstvu, podijelila je i svoju osvježavajuću filozofiju o starenju

Zvijezda serije 'Odjednom Susan' priznala je da nije ljubiteljica injekcija u misiji održavanja mladolikog izgleda, rekavši da se zbog takvih tretmana u prošlosti osjećala kao druga osoba.

'Zalažem se za zahvate ako se rade iz pravih razloga i osobi daju određenu razinu samopuzdanja koja joj je potrebna', izjavila je na pitanje o estetskim zahvatima napominjući da je, u njihovom slučaju, 'vrlo lako pretjerati'.

'Kada sam isprobala botox, izgledala sam poput Spocka iz 'Zvjezdanih staza'. Tada sam samoj sebi rekla da sam s botoxom završila, no i dalje sam voljna isprobati sve najnovije kozmetičke tretmane. Samo želim ličiti na sebe', iskreno je izjavila dodavši kako ne želi juriti za mladošću, nego živjeti u sadašnjosti.

U velikom intervjuu za Glamour, 58- godišnja Shields također je govorila o tome kako njezine kćeri Rowan Henchy (20) i Grier Henchy (17) posljednjih godina obožavaju nositi njezinu odjeću, zbog čega se 'osjeća sjajno'.

'Da sam im pokušala reći što će obući, toliko bi se naljutile na mene. Bez mog znanja, znale bi otići u ormar od cedrovine u kojemu je pohranjena moja stara odjeća, a svaki od komada koje bi odabrale stajao bi im kao saliven', otkrila je.

Rowan je čak odjenula njezinu haljinu s dodjele Zlatnih globusa iz 1998. na svojoj maturalnoj večeri održanoj 2021. godine, a Shields je o toj kreaciji i cjelokupnom izgledu u razgovoru za Glamour otkrila manje poznate detalje.

'Za dodjelu sam napravila frizuru i make-up s crvenim ružem po uzoru na Lanu Turner. Osjećala sam se tako lijepo u toj crvenoj haljini no ona se, nažalost, nije svidjela mom tadašnjem agentu. 'Napao' me tada zbog mog odabira haljine za dodjelu rekavši da me nitko neće shvatiti ozbiljno u crvenom, te da izgledam kao stara filmska zvijezda što me neće dovesti do novih glumačkih angažmana', prisjetila se.

  • +29
Brooke Shields Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia