faza poricanja

Kate Moss na pragu 50-e: 'Uopće ne osjećam da imam toliko godina'

25.09.2023 u 19:57

Bionic
Reading

Kate Moss s popriličnim oprezom se približava svom 50. rođendanu. Slavna manekenka otvoreno kaže kako se nalazi u 'fazi poricanja' te da se uopće ne osjeća kao da će ugasiti 50 svjećica na torti

'Neću navršiti 50,' rekla je Kate Moss u intervjuu za britanski The Times koji se osvrće na njezinom veliki rođendanu u siječnju 2024., a slavni supermodel otkrio je i da je 'negira' činjenicu da stari.

'Ne. Ne razmišljam o tome. Ne osjećam se kao 50-godišnjakinja', dodala je Moss, koja je majka 20-godišnje Lile Moss Hack, koju je dobila u vezi s bivšim dečkom, osnivačem Dazed Media, Jeffersonom Hackom.

Na pitanje je li primila injekcije poput filera ili botoksa, Moss je kratko rekla: 'Bez komentara. Sve prirodno. Sljedeće pitanje.' Umjesto toga, Moss - koja ima wellness brend pod nazivom Cosmoss koji nudi proizvode uključujući mirise i čaj - otkrila je The Timesu da koristi razne rutine samonjege koje joj pomažu da se s godinama osjeća dobro, i psihički i fizički.

Dodala je da se 'kupa pod mjesečinom', što je ayurvedska praksa ležanja pod svjetlošću mjeseca kako bi se apsorbirala mjesečeva energija. Kada je pun mjesec, kako kaže Kate, onda 'puni' svoje kristale. 'Stavim sve svoje kristale na pladanj i stavim ih van u vrt', objasnila je za The Times.

ZAVODLJIVO IZDANJE

Riskantni dekolte u prvom planu: Kate Moss u ovoj haljini zaista je malo toga ostavila mašti

Pogledaj galeriju

Modna zvijezda, koja je bila zaštitno lice Chanela, Louisa Vuittona, Burberryja, Calvina Kleina i Alexandera McQueena tijekom svoje prestižne karijere na modnoj pisti, također je podijelila da svoja jutra započinje prakticiranjem meditacije u trajanju od 10 minuta. Tada recitira afirmacije, a kaže da su joj favoriti 'prigrli nepoznato' i 'vjeruj svemiru i on će te voditi.'

U ožujku je Kateina kćer Lila, koja ide maminim stopama u svijet manekenstva, otkrila da još uvijek uči od svoje mame supermodela i oslanja se na njezino stručno oko u potrazi za inspiracijom za odjeću. Nerijetko od nje posuđuje torbe, a cipele, na žalost, ne može jer ne nose isti broj.

U intervjuu Kate je također otkrila i kako je pokušala s popularnim ranim buđenjem pa je za The Times rekla da se jednom pokušala probuditi u 4 ujutro, ali je 'bila tako iscrpljena' a otkrila je i da također voli vrtlarstvo. Tako uzgaja krumpir, rajčicu, luk, češnjak, zelenu salatu i rikulu, a svoje povrće redovito koristi za pripremu nedjeljnog ručka za Lilu.

Kate je dodala da je smanjila i cigarete. ' I dalje povremeno pušim. Čula sam da kad prestaneš, stvarno se vidi to na koži. Ali nisam prestala... još', rekla je za The Times.