TJEDNI HOROSKOP

Blizancima, Lavovima, Vagama i Strijelcima smiješe se bolje poslovne prilike, a zvijezde će im biti naklonjene i u ljubavi

11.10.2021 u 06:31

Bionic
Reading

Dobri rezultati Blizancima bi mogli donijeti napredovanje, a unatoč pokojoj nesuglasici s dragima će imati lijep odnos. Mnogim Lavovima smiješi se povišica, bolje plaćena pozicija ili novi posao, a svjesni svoje privlačnosti, uživat će u flertu i zavođenju. I neke Vage dobit će ponudu za prelazak na bolje plaćeni posao, a i njima će ljubavna zbivanja biti ugodna. Strijelcima koji su u potrazi za poslom stižu uzbudljive vijesti, a Venera u njihovom znaku donosi im ljubavne darove

Ovnovi, partner će osjećati da ga želite kontrolirati pa će vam se suprotstavljati. Uvažavajte njegovo mišljenje i pokažite da imate razumijevanja za njegove potrebe. Budite ljubazni prema radnoj okolini. Više nego inače ovisit ćete o pomoći suradnika jer neke zadatke nećete moći obaviti bez njihove potpore. Pazite se nezgoda i sportskih ozljeda.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Akon je horoskopski Ovan, rođen je 16. travnja 1973. Izvor: Profimedia / Autor: Global Media Group / ddp USA / Profimedia

Ljubavne veze Bikova bit će obilježene čestim svađama i razmiricama. Prema partneru ćete biti zahtjevni pa će on osjećati da ne može zadovoljiti vaše visoke kriterije. Porast zaduženja nagnat će vas da ostanete na poslu dulje no što ste planirali. Nova poslovna ponuda neće biti toliko povoljna kao što ste u prvi mah pomislili pa zadržite oprez.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pred Blizancima samcima su nove ljubavne priče. Ovotjedni susret od samog će početka imati fatalan predznak. Ulagat ćete mnogo truda u rad, što će biti zamijećeno. Na temelju dobrih rezultata šef bi mogao u vama prepoznati potencijalnog kandidata za napredovanje. Neki Blizanci pokrenut će svoj posao zbog želje da se bave onim što vole i što ih ispunjava.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Mel B rođena je u znaku Blizanaca 29. svibnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Featureflash Film Archive / Alamy / Alamy / Profimedia

Rakovi neće biti raspoloženi za romantiku. Suviše ste opterećeni obiteljskim i poslovnim brigama da biste se opustili i uživali u ljubavnim strastima. Samci će oko sebe podići štit kojim će se čuvati od razočaranja. Poslu ćete pristupati pomalo površno i bez motivacije. Pokušajte unijeti više truda u rad ako želite zadržati trenutnu reputaciju.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi, odnos koji započne kao neobavezna avantura brzo će poprimiti ozbiljnije značenje. Zauzeti će poraditi na komunikaciji s voljenim, što će dovesti do prisnijeg odnosa. Zbog ljubaznosti i pristupačnosti bit ćete poželjni za suradnju. Neki će pronaći posao u drugom gradu, što će zahtijevati dulje putovanje ili čak privremeno preseljenje.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Charlotte Casiraghi rođena je u znaku Lava 3. kolovoza 1986. Izvor: Profimedia / Autor: Serge Arnal / Starface / Profimedia

Djevice će pred partnera postavljati zahtjeve koje on neće moći ispuniti. Smatrat će da ste suviše kritični i suzdržani u iskazivanju emocija. Nedostatak financijskih sredstava potaknut će vas da stavite neke planove na čekanje. To će se pokazati kao dobra odluka s obzirom na to da vas još ovog tjedna očekuju nepredviđeni troškovi. Pazite se i želučanih smetnji.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Julija Peresild rođena je u znaku Djevice 5. rujna 1984. Izvor: Profimedia / Autor: Andrey SHELEPIN / AFP / Profimedia

Vage, iako ćete se s dragim tu i tamo porječkati, to vam neće nimalo ugroziti sklad. Strasti će biti na vrhuncu pa ćete se osjećati kao na samom počeku veze. Samci će nove ljude upoznavati prilikom izlazaka. Shvatit ćete da trebate biti borbeniji. Skupite hrabrost i iznesite šefovima svoje ideje ili postavite temelje za buduće projekte. Zvijezde će nagraditi vašu odvažnost i samouvjerenost.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Naomi Watts je horoskopska Vaga, rođena je 28. rujna 1968. Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Škorpioni će previše razmišljati da bi se uspjeli opustiti. Ako ste tek započeli novu vezu, sumnje i strahovi razdirat će vas, no pokušajte se manje opterećivati nebitnim stvarima. Zbog zatrpanosti poslom odrađivat ćete zadatke i nakon završetka radnog vremena. Ovog ćete tjedna shvatiti na koga se možete osloniti, a tko je uz vas samo kada mu je nešto potrebno.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +18
Princeza Mako u horoskopu je Škorpion, rođena je 23. listopada 1991. Izvor: EPA / Autor: Gustavo Amador

Strijelci samci, osoba koja će vam se udvarati bit će vaš tip pa ćete s oduševljenjem prihvatiti njezin poziv na piće. Vezanima planeti pripremaju iznenađenja. Ugodna radna atmosfera omogućit će vam da se na miru i bez stresa posvetite obavljanju obaveza. Naiđete li na problem, uz pomoć suradnika riješit ćete ga u kratkom roku. Energični ste i otporni na bolesti.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Jenna Dewan je horoskopski Strijelac, rođena je 3. prosinca 1980. Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Zbog nesigurnosti Jarci će raditi stvari kojima se neće ponositi. Partneru ćete provjeravati mobitel ili džepove u potrazi za kompromitirajućim dokazima, no brzo ćete shvatiti da ste pretjerali. Poželjet ćete ostvariti dugoročne ambicije, no izostanak podrške mogao bi vas omesti u tome. Razočarat će vas nečiji postupak ili uskraćivanje potpore, no ne u tolikoj mjeri da biste odustali. Izbjegavajte okršaje s autoritetima.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Carla Bruni rođena je u znaku Jarca 23. prosinca 1967. Izvor: Profimedia / Autor: Jacques BENAROCH / Sipa Press / Profimedia

Vodenjaci će osjetiti naklonost prema nekome koga dugo poznaju. Zbližit će vas neka situacija ili okolnost, koja će vam pomoći da shvatite koliko ste kompatibilni i da biste bili dobar par. Poboljšavaju se odnosi s inozemnim poslovnim partnerima. Unatoč tome, preporučuje vam se da ne brzate s ulaskom u nove suradnje prije no što pomno proučite sve stavke ugovora koji potpisujete.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

U veze Riba će se uvući crv ljubomore. Nećete znati kako se nositi s negativnim emocijama pa ćete započinjati svađe i napadati partnera bez posebnog povoda. Razmišljat ćete o započinjanju štednje, ugovaranju životnog osiguranja ili ulaganju u kriptovalute. Pobrinite se da iza svake vaše odluke stoji mnogo promišljanja i informiranja jer bi vam brzopletost mogla prouzrokovati gubitke.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.