TJEDNI HOROSKOP

Djevicama će novac kliziti iz ruku, Vage će zračiti seksepilom koji obara s nogu dok će Ovnovi biti skloni krivim procjenama, a Bikovi nepredvidljivom ponašanju

27.09.2021 u 06:23

Bionic
Reading

Ovnovi će biti skloni krivim procjenama, a Bikovi nepredvidljivom ponašanju. Blizance očekuje uzbudljivo razdoblje. Djevicama će novac kliziti iz ruke, što će ujedno biti glavni razlog sukoba s bližnjima. Pune samopouzdanja, Vage će zračiti seksepilom koji obara s nogu dok je pred Strijelcima zanimljiv tjedan prepun susreta s dragim ljudima

Ovnovima će biti teško sačuvati sklad u ljubavnim odnosima. Bit će nagli, ishitreni i skloni burnim reakcijama pa će se partner osjećati ugroženo. Samci će biti magnetski privlačni, no potencijalni udvarači osjećat će da su tvrd orah pa im neće prilaziti. Zbog nepovoljno položenog Merkura bit će skloni krivim procjenama. Nije vrijeme za rizične poteze i ulaganja, kao ni za veće troškove.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +12
Jessica Chastain je horoskopski Ovan, rođena je 24. ožujka 1977. Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Bikovi će biti skloni nepredvidljivom ponašanju, a ono će ih dovoditi u nezgodne situacije. Često će biti u poziciji da se nekome moraju ispričavati ili opravdavati zbog svojih izjava i postupaka. Posla će biti mnogo, a rokovi kratki. Mogli bi kasniti s obavezama i zaboravljati na dogovore.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Jessica Alba je horoskopski Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizance očekuje uzbudljivo razdoblje. Često će izlaziti i pritom stjecati nova poznanstva, a zanimljiv razgovor s privlačnom osobom suprotnog spola ohrabrit će ih da je pozovu na piće. Uspjeh će doživjeti oni koji se bave poslom vezanim za modu, ljepotu i dizajn.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Angelina Jolie rođena je u znaku Blizanaca 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Rakovi bi trebali izbjegavati rasprave s bližnjima, a pogotovo sa starijim članovima obitelji. Neće moći pronaći zajednički jezik pa ni ne treba započinjati razgovor o osjetljivim temama poput novca, imovine ili raspodjele kućanskih poslova. Rastresenost i niska koncentracija mogle bi im prouzrokovati smetnje.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +12
Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: HULU / Planet / Profimedia

Za Lavove je pravo vrijeme da se okruže prijateljima i uživaju u smijehu i zanimljivim razgovorima. Samci će biti željni flerta, a u nove veze ulazit će s velikim očekivanjima. Uživat će u dinamičnoj radnoj atmosferi. Stalno će se susretati s klijentima i strankama, a priroda posla često će zahtijevati odlazak u banku, poštu ili rad na terenu.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Jennifer Lopez je horoskopski Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Djevice će s dragim ulagati u zajedničku budućnost. Posvetit će se kupnji ili uređenju doma. Neće im biti žao novca potrošenog na kvalitetan namještaj koji će udovoljiti njihovim visokim estetskim prohtjevima, no partner će smatrati da bi trebali biti štedljiviji. Samce očekuje fatalan susret. Novac će im kliziti iz ruke, što će ujedno biti glavni razlog sukoba s bližnjima, a moguće je kašnjenje plaće ili honorara.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Zendaya je horoskopska Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pune samopouzdanja, Vage će zračiti seksipilom koji obara s nogu. Neće im biti problem zavesti koga god požele, no njihovu će pažnju moći osvojiti samo netko tko dobro zna što želi i ima ozbiljne namjere. Ne žele gubiti vrijeme na neodlučne osobe koje se boje vezivanja. Nije vrijeme za ishitrene poteze, kao ni za projekte iza kojih ne stoji mnogo promišljanja i planiranja.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Bruce Springsteen je Vaga, rođen je 23. rujna 1949. Izvor: EPA / Autor: ARNE DEDERT

Škorpioni će osjećati da se moraju previše truditi kako bi ostavili dobar dojam, što će im biti naporno. Povećana je mogućnost pomirenja s bivšim partnerom. Vezani će ostvariti skladan odnos s voljenim. Izbjegavat ćete timski rad i javno izlaganje i najugodnije se osjećati obavljajući svoj posao daleko od znatiželjnih pogleda. Prilikom donošenja odluka oslanjat ćete se na intuiciju, a ona će vas nepogrešivo voditi kroz nepredvidljiva poslovna previranja.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1968. Izvor: KCS Presse/Profimedia / Autor: MART

Pred Strijelcima je zanimljiv tjedan prepun susreta s dragim ljudima. Mogli bi stupiti u kontakt s nekim koga nisu dugo vidjeli, a nekad im je mnogo značio. Uživat će popularnost u radnoj sredini. Suradnici će ih cijeniti zbog uslužnosti, kolegijalnosti i spremnosti da im uskoče u pomoć.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Katie Holmes je horoskopski Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jarčevi će voditi glavnu riječ u vezi. Sve dok se partner tome ne bude odupirao, vladat će sklad, no problemi će početi čim dragi osjeti potrebu da se čuje i njegov glas. Samci će biti direktni u zavođenju, što će nailaziti na oprečne reakcije. Nije vrijeme za razgovor s nadređenima o budućnosti. Savjetuje se da izbjegavate sukobe i okršaje i odolite porivu da namećete svoje mišljenje.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Kate Middleton rođena je u znaku Jarca 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci u vezi mogli bi ući u borbu za dominacijom, no sukobi će biti kratkog daha. Shvatit će da ne žele ugrožavati sklad veze zbog ponosa i ega pa će biti spremni popustiti. Otvorit će im se mogućnost doškolovanja koju ne bi trebali odbiti. Studenti i školarci bit će uspješni u učenju i polaganju ispita.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +16
Jennifer Aniston rođena je u znaku Vodenjaka 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Ribama osoba koju su nedavno upoznali postaje sve važnija. Poneseni romantikom, priznat će joj svoje osjećaje, a njezina pozitivna reakcija bit će jasan znak da im odnos ima budućnost. Vezane Ribe s voljenim će se razumjeti i bez mnogo riječi. Jedno drugome bit će najveća podrška. Trebale bi više razmišljati o budućnosti i ne trošiti novac kao da sutra ne postoji.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +32
Daniel Craig je Riba, rođen je 2. ožujka 1968. Izvor: Profimedia / Autor: - / Ferrari / Profimedia