TJEDNI HOROSKOP

Blizanci će biti privlačni suprotnom spolu, Vage će preko partnera uvećati imovinu ili ugled, a Lavovima, Škorpionima i Ribama sve će teći glatko

24.02.2020 u 06:57

Bionic
Reading

Blizancima će zbog obilnog seksipila prilaziti ljudi željni provoda i flerta, a Vage bi zahvaljujući partneru mogle steći značajnu imovinu ili uvećati ugled. Lavovi će izazvati pomutnju kod suprotnog spola, u poslovnom okruženju pratit će ih sreća, ali valjalo bi držati pamet u pripravnosti. Ispunjeni samopouzdanjem, Škorpioni će izazivati poštovanje i uzbuđenje, a poslovna komunikacija odvijat će se bez većih smetnji. Vladavina Ribama unosi dodatnu dinamiku u život. Bit ćete aktivne i poduzetne, a krasit će ih optimizam i odvažnost

I radni dani i vikend Ovnovima će donijeti brojne susrete i ugodna druženja. Privući će vas osoba koja je tjeskobna, razočarana ili nesređena. Nećete logično rasuđivati, no ipak ćete pronaći načina da pomognete bez trpljenja štete. Do vas bi mogle doprijeti nepovoljne vijesti, koje međutim mogu biti pogrešne ili preuveličane. Ostanite suzdržani dok ne provjerite njihovu istinitost.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Donna D'Erico je horoskopski Ovan, rođena je 30. ožujka 1968. Izvor: Profimedia / Autor: Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia

Bikovi, vaš voljeni postupa kao da ga nešto muči, ali to nije u stanju izreći. Potaknite ga da se otvori i obećajte da ćete mu vjerojatno oprostiti štogod bio problem. U novim vezama moguć je obećavajući početak praćen privremenim zastojem. Smanjen obim poslovnih ili školskih obaveza donijet će vam više slobodnog vremena. Izlazak s kolegama s posla omogućit će vam zbližavanje s nekim od glavešina.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci bi se mogli snažno zaljubiti ili iskusiti vatreni poljubac koji će htjeti ponoviti. U dugim vezama bit ćete vjerni samo ako partner uspije zadovoljiti vaše apetite. U suprotnom, pogledavat ćete u drugim smjerovima. Aktualizirat će se kupovina ili prodaja nekretnina. Sredinom tjedna podstanare očekuje nova selidba ili pregovori oko cijene najma s vlasnikom.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Emily Ratajkowski rođena je u znaku Blizanaca 7. lipnja 1991. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Rakovi će se s voljenom osobom razumijevati bolje nego inače. Ugađat ćete jedno drugom kao da si čitate misli. Za svježe zaljubljene tjedan je pogodan za izlaske i čašćenja. Imate li djece, uzimat će vam dosta vremena, ali i pružati mnogo sreće. Predstoje vam brojne administrativne obaveze. Informirajte se o mogućnostima njihovog rješavanja preko interneta.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovima početkom tjedna nastupa uočljiva promjena nabolje. Val obostrane tolerancije osvježit će vašu vezu. Zajedno ćete izlaziti, planirati i pomagati si. Na razgovoru za radno mjesto dopast ćete se poslodavcu, u prometu ćete upasti u zeleni val, a u banci ili na pošti stat ćete u red koji se najbrže pomiče. Imat ćete dosta sreće, ali držite pamet u pripravnosti za svaki slučaj.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice će baciti oko na nekog iz poslovnog ili obrazovnog okruženja. Taj odnos neće imati sjajnu perspektivu, ali će vam donijeti simpatično i bezbolno iskustvo. Počevši od petka rastu izgledi za željeni susret, poziv ili poruku. Naglasak je na kućnim i obiteljskim aktivnostima. Okrenite se preuređenju, premještanju i popravcima, ali pripazite da ne zagrizete u prevelik zalogaj.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Elisabetta Canalis u horoskopu je Djevica, rođena je 12. rujna 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Simone Bergamaschi/IPA / IPA / PA Images / Profimedia

Vage će u većoj mjeri biti upućene na druge, kao i oni na vas. Tražit ćete ili davati savjete ili potporu. Vaša će se sudbina prožimati s tuđima na neočekivane načine. Od voljenog biste mogli primiti dar ili uslugu koja nadilazi ljubavne okvire. Ako ste se nadali novim izazovnim obavezama, sad bi vam ih moglo biti previše. Nađete li se stiješnjeni uza zid, bez krzmanja potražite vezu ili zahtijevajte povrat usluge.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Sigourney Weaver je horoskopska Vaga, rođena je 8. listopada 1949. Izvor: Profimedia / Autor: Darren Brade / Eyevine / Profimedia

Škorpioni će uspijevati u udvaračkim naumima bez većeg umaranja. Netko privlačan napravit će korak u vašem smjeru i uštedjeti vam trud. Od petka planeti vas vode na romantičan put bez obzira na vremenske prilike. Na poslovnom programu su novčana pitanja, posjeti bankama i sređivanje kredita. Ugovor, letak ili obavijest koja će vam doći u ruke krije sitno pisane detalje.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelcima razdoblje Riba ne pada lako, ali će vam ljubav osvjetljavati stanje duha. Ako ste solo, zanimate se za pravu osobu, samo ne nalazite pravog načina da joj to priopćite. Nastojite ispravno tempirati poteze, a prema potrebi napravite taktički korak natrag. Izbjegnite suočavanje s nadređenim, a ako to ne uspijete, povlađujte mu i udijelite komplimente.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Billie Eilish je rođena u znaku Strijelca 18. prosinca 2001. Izvor: Profimedia / Autor: Potter / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jarci će svakodnevno kružiti među ljudima, ali će im se ti kontakti činiti previše površnima i ispraznima. Nemojte puno ispitivati ili iskušavati osobu koja vam se sviđa. Ne tražite da vam sada daje velike ljubavne izjave. Očekuje vas pregršt sitnih obaveza kućne, obiteljske ili administrativne naravi koje ćete morati ispuniti unutar zadanih rokova.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vodenjacima su izgledni povećani pritisci i skučene opcije u poslu ili školi. Na romantičnom će planu sve teći glatko, osim ako ne prenesete nervozu izvana u svoja četiri zida. Partner ili rodbina pomoći će vam da se uhvatite u koštac s obavezama. Ostvarujete ciljeve više zahvaljujući simpatičnosti nego znanjem ili zaslugama. Netko prilično stariji od vas mogao bi vas pogurati u karijeri.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Kerry Washington je horoskopski Vodenjak, rođena je 31. siječnja 1977. Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Ribe će pred suprotnim spolom primijeniti nove trikove i vještine koji će im podići ugled. Unatoč simpatijama koje plijenite, zadržite neke ljubavničke ideje u okvirima mašte. Poslodavci ili sponzori pojačano će se zanimati za vas. Kockice će se lijepo slagati. Jedan susret vodit će drugome pa će vaša tekica za sastanke ubrzo biti puna. Otkrit ćete zanimljiv online tečaj ili studij.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.