PROŽIMANJE VATRE I ZRAKA

Vodenjaci se naizgled sa svima dobro slažu, ali po pitanju veza ovi im znakovi ipak više odgovaraju

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 16.02.2020 18:28
  • Objavljeno 16.02.2020 u 13:13
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: AXXA INTERNATIONAL Sp.z o.o. / Free / Profimedia

Vodenjaci su pomalo neobične jedinke. S jedne strane ostavljaju dojam da se sa svima dobro slažu, no s druge strane teško se intimno zbližavaju zbog svoje neovisnosti i emocionalne distanciranosti. Njihovi su misaoni procesi vrlo bogati i zauzimaju velik dio energetskog kapaciteta. Najviše im odgovara partner kojemu intimnost i emocionalna povezanost nisu toliko značajne koliko prijateljstvo i intelektualno slaganje (uz povremene erotske eksplozije)

Vodenjak se najbolje slaže sa zračnim znakovima Vagom i Blizancima. Njihove su veze skladne jer sve troje dijele temperament, stil razmišljanja, svjetonazore, društvenost i nesklonost ljubomori.

  • +3

Gwen Stefani je horoskopska Vaga, rođena je 3. listopada 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Vodenjaci se obično brzo zaljube u Vaginu pravilnu fizionomiju, šarm i toleranciju pa su ove veze iznimno česte. Vage su željne nježnosti i topline koje im Vodenjak ne može uvijek pružiti. U tom pogledu mogu nastati trzavice, no njihove su svađe obično kratkog daha jer se Vage brzo odljute.

Blizanci su njihov partner iz snova jer su im po mnogim osobinama vrlo slični. I oni poput Vodenjaka iznad svega cijene osobnu slobodu i toleranciju, zbog čega rijetko priređuju ljubomorne scene.

  • +5
  • +2

Angelina Jolie je rođena u znaku Blizanaca, 4. lipnja 1975.

Izvor: EPA / Autor: FRANCK ROBICHON

Vodenjak se vrlo dobro slaže i s vatrenim Strijelcima i Ovnovima. Veza s Ovnom odgovara oboma jer je puna dinamike i zbivanja, no obostrana tvrdoglavost uzrok je povremenih svađa i napetosti.

Spoj sa Strijelcem relativno je čest jer oba znaka vole akciju, uzbuđenja, putovanja i nova iskustva. Razumiju i prihvaćaju nesputanost i neovisnost svog partnera pa su jedno drugom odličan životni suputnik.

Ljubavni odnos između dvoje Vodenjaka posebna je priča. Njihova veza ima i prednosti i nedostatke. Snažno će se privući, dobro se razumjeti i uvažavati, no svojeglavost i nepredvidljivost otežat će im postizanje sklada na duge staze. Lako je moguće da će se povremeno razdvajati i ponovno spajati u nepravilnom ritmu svog hirovitog temperamenta.

  • +45
  • +42

Jennifer Aniston je rođena u znaku Vodenjaka, 11. veljače 1969.

Izvor: EPA / Autor: DANIEL DEME

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!