POČEO FASHION.HR

Biste li voljeli koji od ovih komada u ormaru?

27.03.2014 u 11:55

  • +5

Perwoll Fashion.HR

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic

Bionic
Reading

Ovosezonski modni spektakl Fashion.hr u srijedu navečer na Zagrebačkom je velesajmu otvorila popularna hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović svojom ženstvenom proljetnom kolekcijom

Proljetnom kolekcijom Lei Lou dizajnerica Aleksandra Dojčinović i ove je sezone ostala vjerna svom potpisu čiji je naglasak uvijek i uvijek na ženstvenosti. Iz sezone u sezonu sve zrelija, Alex svojim haljinama privlači i sve veći broj poznatih te nas ne čudi što ih je na otvaranje Perwoll Fashion.hr-a došla cijela vojska. U prvom redu publike su tako sjedile Severina, Lejla Filipović, Renata Sopek, Antonija Mandić, Ivana Delač Đolo, Ivana Ergić, Marija Borić..

Kolekcijom su dominirale sve nijanse boje pudera, jaka zelena i prekrasna, svjetlije vinski crvena. U bojama pudera bilo je obilje čipkastih haljina, decentnih i damskih.

Haljine su pak u sve tri boje imale slične detalje, zbog kojih će kolekcija biti prepoznatljiva i zbog kojih će se znati čiji potpis stoji na poleđini. To su isprepletene trake na prednjim gornjim dijelovima kreacija ili pak zapeglani volani i nabori koji su se isprepleli na vratu, ispod grudiju... kako kad, kako gdje.

Bilo je tu dakako uskih haljina koje odaju svaki djelić tijela i sežu do ispod koljena, no bilo je i lepršavih koje su od vrata slobodno padale do poda. Svih dužina su i rukavi, što gotovo identičnim haljinama daju posve drukčiji prizvuk. Kombinezoni su također vrlo profinjeni, uski u gornjem dijelu i širokih hlača koje se prema dnu dodatno šire u lagani trapez.

'Lei Lou djevojka postala je prava žena. Zaključak je to mojih dragih prijatelja i suradnika nakon što su se susreli s kolekcijom. Sve je i više nego jednostavno, puderasto, ženstveno i čisto. Usudim se reći da me podsjeća na moje početke, ali zrelost je vidljiva', rekla je Aleksandra Dojčinović nakon što je predstavila kolekciju.

Da će ovo biti i podjednako nježno, romantično i na drugoj strani strastveno ljeto, uvjerite se u fotogaleriji - svidjet će vam se kolekcija, tko zna, možda nešto poželite u svom ormaru!