CHARLOTTE TILBURY

Biste li se složili s njom: Beauty mogulica izazvala je burne reakcije svojim 'receptom' za uspješan brak

10.09.2021 u 17:17

Bionic
Reading

Beauty mogulica Charlotte Tilbury koja stoji iza istoimenog brenda kozmetike i čije su klijentice mnoge slavne ljepotice poput Nicole Kidman, Amal Clooney, Gisele Bundchen ili Kate Moss, svojom je izjavom 'zapalila' društvene mreže te izazvala brojne rasprave

Charlotte Tilbury, 48-godišnja Britanka koja je dobro poznata ljubiteljicama kvalitetne kozmetike diljem svijeta, otkrila je svoj tajni recept za uspješan brak, no njezin je odgovor izazvao podijeljene reakcije.

Tilbury čija se vrijednost brenda procjenjuje na oko milijardu funti mnoge je šokirala kad je izjavila kako nju njezin suprug George Waud nikad nije vidio bez make upa te da je upravo to razlog njihovog sretnog braka.

Beauty mogulica čiji se poznati proizvod 'Magic Cream' s gotovo čarobnim učinkom za kožu svakih dvije minute u svijetu se proda po jedan, u braku je s Waudom od 2014., a njezina je izjava 'zapalila' društvene mreže.

'Navečer prvo skidam make up, njegujem kožu kremama, pa stavljam olovku za oči Theory Color koja se drži 16 sati i zatim dolazi moja maskara. George me nikad nije vidio bez make upa. Nikada! Kažem vam, čuvajte magiju vaše ljubavi na životu', rekla je Tilbury, a njezina je izjava izazvala burnu raspravu.

  • +3
Charlotte Tilbury Izvor: Profimedia / Autor: Hannah Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Da, baš 'jako' čudno da se žena koja se obogatila prodajom šminke zalaže da žene da koriste još više šminke', 'Nikad ne bih mogla biti u braku s nekim toliko površnim', samo su se nizali komentari.

Ovo nije prvi put da je poduzetnica izjavila kako nikad ne skida make up zbog svoga supruga. 

'Važno je zadržati misterij na životu. Šminka je velika moć koja nam daje samopouzdanje', izjavila je Charlotte koja ima dvoje djece. U međuvremenu je Charlottein brend prošlog ljeta kupio Puig. Španjolska kuća je tako stekla većinski udio u kozmetičkoj tvrtki poduzetne Britanke, ali ona je zadržala značajan udio te će nastaviti djelovati kao predsjednica i glavna kreativna direktorica. Tvrtka Puig - koja također posjeduje Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier i Ninu Ricci - natjecala se protiv Unilevera, L'Oréala i Shiseido Corporation za kupnju kontrolnog udjela u tvrtki Charlotte Tilbury. Uvjeti ugovora nisu javno objavljeni, ali je tvrtka procijenjena na više od milijardu funti.