olivia palermo

Niže genijalne stajlinge, jedan bolji od drugog: Kada vidite ovu haljinu bit će vam jasno zašto je zovu ikonom stila

10.09.2021 u 14:24

Bionic
Reading

Ovih dana održava se New York Fashion Week, jedan od najprestižnijih tjedana mode koje slavna imena, fashionistice i influcencerice ne propuštaju. Ovaj modni događaj nije mogao proći ni bez najpoznatije modna influencerica na svijetu, Olivije Palermo, koja nas je posljednjih dana oduševila odličnim modnim kombinacijama – od kratkih suknji odličnog kroja, bajkovite haljine izrađene od crnog tila pa do prekrasne asimetrične kreacije u boji fuksije

Šarmantna Amerikanka redovito ostavlja bez daha svojim genijalnim street style izdanjima, a posebno je vješta u biranju upečatljivih stajlinga i modnih komada koje mnogi požele instantno pospremiti u ormar. Lako nosivi krojevi koji balansiraju između vječne klasike i modernih, asimetričnih oblika, upečatljivi printevi i bezvremenska elegancija njezini su česti odabir.

Njujorška 'it djevojka' redovito oduševljava odličnim uličnim stajlinzima kojima kombinira casual i klasične komade, a nerijetko oduševi predivnim haljinama. Svoj nepogrešiv osjećaj za stil dokazala je i na trenutno aktualnom Tjednu mode u New Yorku gdje je pokazala niz odličnih kombinacija.

  • +17
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Ilya S. Savenok / Getty images / Profimedia

Kako je pandemija posljednjih 18 mjeseci stopirala gotovo sva društvena i modna događanja, popuštanje mjera i povratak u 'novo normalno' svi su s radošću dočekali, a Olivia nas je počastila doista upečatljivim kombinacijama koje su samo čekale da ugledaju svjetlo dana. Jedan od njih svakako je posebna, asimetrična haljina čiji dizajn potpisuje brend Cinq à Sept.

Haljina u obliku oversized sakoa krasili su dugi rukavi te dio materijala ukrašen s resama ostavljen da slobodno pada. Uz upečatljivu kreaciju Olivia je nosila jednako upečatljive cipele, sandale s visokom potpeticom u boji fuksije.