TJEDNI HOROSKOP

Bikovima će manjkati organizacije, Rakovima vremena i volje za ljubav, Vagama neće nedostajati zadivljenih pogleda, a poduzetnim Ribama dobrih ideja

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 09.11.2020 06:27
  • Objavljeno 09.11.2020 u 06:27
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Jamie Kingham / ImageSource / Profimedia

Bikovi će patiti od manjka organizacije pa će im za uobičajene zadatke trebati više vremena nego inače. Rakovi će imat manjak vremena i volje za ljubav i bit će koncentrirani na nešto drugo. Vage će biti ćete meta zadivljenih pogleda i tema brojnih razgovora. Poduzetnicima rođenim u znaku Riba na pamet će padati dobre ideje, ali da bi ostvarili te maštovite planove trebat će im iskusan suradnik ili savjetnik

Vladavina Škorpiona potiče Ovnove na temeljito čišćenje odnosa. Nastojat ćete odstraniti ljude koji vam kradu energiju i zagorčavaju život. Planirat ćete registraciju neke djelatnosti i prikupljati potrebne podatke. Ako niste prisiljeni krenuti sad u ostvarenje tog cilja, pričekajte približno mjesec dana. U međuvremenu posavjetujte se još s ponekim znalcem s tog područja.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3

Alessandra Ambrosio u horoskopu je Ovan, rođena je 11. travnja 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bikovi, vaš je voljeni u pozitivnijem razdoblju nego vi. Prepustite mu neke važne odluke o prihodima, rashodima i općenito o obiteljskim pitanjima. Ako je uspješan u poslu ili obrazovanju, pohvalite ga i podržite. Ne dopustite da posumnja da ste zavidni. Povrh svojih poslova, obavljat ćete i tuđe jer će kolega ili član obitelji biti spriječen zbog bolesti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će imati puno motiva za unapređivanje ljubavnog života. Ako ste u vezi, obradovat ćete voljenog s nekoliko spretnih poteza i podići vaš odnos na viši nivo. Slobodni Blizanci bacit će se na zavođenje preko društvenih mreža. Oklijevat ćete prihvatiti poslovnu ponudu ili se javiti na natječaj zbog bojazni da niste dovoljno sposobni.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Partner i druge bliske osobe tražit će od Rakova više pažnje i suradnje, no vi ćete biti koncentrirani na nešto drugo. Raskorak između vaših i njihovih prioriteta mogao bi uvesti vaš odnos u novu fazu. Novčano stanje prilično će vas opterećivati. Osjećat ćete se tjeskobno, što neće promaknuti ljudima koji vas okružuju.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2

Tom Cruise je horoskopski Rak, rođen je 3. srpnja 1962.

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lavovima povoljan Venerin položaj navješćuje brojne sretne trenutke s onima koje vole neovisno o ograničenjima uvjetovanima pandemijom. Vaše će dobro raspoloženje nadahnuti druge i potaknuti im suosjećajnost, toplinu i ljubav. Vaš će rad biti pod povećalom. Pratit će vas ne samo nadređeni, nego i zlonamjerni kolege i zahtjevni klijenti.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice će biti komunikativne, okretne i oštre na jeziku. Govorit ćete što vam je na umu neovisno o riziku od zamjeranja. Nastojat ćete dati sve od sebe u ljubavi, ali će vas okolnosti izvan vaše kontrole pomalo sputavati. Bit ćete odgovorni i pouzdani, ali bi nečije pogreške mogle utjecati na ishod vašeg rada. Studenti i medijski radnici u vašem znaku bit će u dobroj mentalnoj formi.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
  • +1

Ashley Roberts je horoskopska Djevica, rođena je 14. rujna 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vage, Venera u vašem znaku pozitivno djeluje na vašu popularnost i ugled. Mnogi će se raspitivati o vama da bi odabrali što prikladniji način kojim bi vam pristupili. Što ste nezavisniji u poslu to će vam rezultati biti bolji. Ako ovisite o drugima, izgledne su trzavice i povišeni tonovi. Netko će vam pokušati namjerno nauditi, no vi ćete mu agresivno odgovoriti.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Dvosmisleni signali, slanje i primanje izazovnih poruka s lažnih profila i ulazak u neizvjesne odnose obilježit će Škorpionima ovaj i idući tjedan. Privlačit će vas rizik, iako znate da iz toga ne može proizaći velika sreća. Izgledi za pronalazak izvora dohotka sve su bolji, a ako već zarađujete, naći ćete se blizu povišice. Vaša znanja i vještine bit će uočeni i cijenjeni.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
  • +16

Alexa Chung je u horoskopu Škorpion, rođena je 5. studenoga 1983.

Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Pozitivna Venera probudit će Strijelcima osjetila i pojačati potrebu za intimnošću. Izjavljivat ćete ljubav i zasipati voljenog komplimentima. Ne dobivate li u vezi dovoljno pažnje i nježnosti, brzopleto ćete ih potražiti na drugom mjestu. Vaša radoznalost za tuđe poslove bit će vam uteg u profesionalnim odnosima. Suzdržite se od zapitkivanja i napadnog njuškanja.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci će se povući u drugi plan bez nepovoljnih posljedica. Bogata virtualna komunikacija bit će vam dovoljna za razbijanje osamljenosti. Ako ste se zagrijali za nekog, uspješno ćete poticati njegovo zanimanje za vas i bez viđanja, iako ni ono nije isključeno. Kao jedan od znakova koji dobro podnose smanjeni društveni kontakt, normalno ćete obavljati profesionalne i kućanske zadaće.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2

Belgijska kraljica Mathilde je horoskopski Jarac, rođena je 20. siječnja 1973.

Izvor: Profimedia / Autor: POOL FREDERIC SIERAKOWSKI / AFP / Profimedia

Vodenjaci bi s voljenim mogli upadati u višekratne nesporazume, ali to neće ugroziti vaš odnos. Vjerojatnije je da ćete se smijati kad otkrijete zabune. Poštujte rokove, pazite na detalje i ne ostavljajte za sutra ono što možete učiniti odmah. Projekti vezani za kupoprodaju nekretnine ili unajmljivanja prostora susretat će se s preprekama administrativne prirode.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe bi mogao zapljusnuti snažan val zadivljenosti, čak i zaslijepljenosti nedavno upoznatom osobom. Zanemarivat ćete naznake da je vaša predodžba o dotičnoj pogrešna. Ako vas netko treći upozori, prgavo ćete mu odbrusiti. U dužim vezama stanje će biti redovno. Uspješno ćete riješiti pitanja ugovaranja reprogramiranja kredita, mirovinskog ili zdravstvenog osiguranja.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!