ODLETJELI IZ DUBROVNIKA

Beyoncé i Jay-Z u tajnosti napustili Hrvatsku

08.09.2011 u 20:52

Bionic
Reading

Slavni je par tijekom drugog posjeta našoj zemlji plovio u hvarskom akvatoriju na svojoj jahti Odessa, a potom se preselio na jug hrvatske obale do Cavtata

Nakon trodnevnog odmora na Jadranu, pjevačica Beyoncé Knowles i njezin suprug Jay-Z danas su napustili Hrvatsku, piše Rtl.hr.

Trudna Beyoncé i Jay-Z jutros su gumenjakom prebačeni iz cavtatske luke do nepoznatog mjesta gdje ih je čekao automobil. Potom su se uputili prema Zračnoj luci Dubrovnik te se kroz VIP salon ukrcali na redovni let Croatija Airlinesa u 12.30 prema Frankfurtu. Organizirana je i 'tajna akcija' prebacivanja američkog zvjezdanog para do Zračne luke Dubrovnik u Ćilipima. Kako se doznaje, Beyonce i Jay-Z nisu imali nikakvih zvjezdanih prohtjeva.

Poznati par let je neko vrijeme čekao u VIP salonu gdje su se osvježili sokovima i vodom, a prije nego su otišli fotografirali su se i s dvije simpatične hrvatske policajke na aerodromu.

Slavni je par za svog drugog posjeta našoj zemlji plovio u hvarskom akvatoriju na svojoj jahti Odessa, a potom se preselio na jug hrvatske obale do Cavtata.