ASTRO PROFILI

Besposličarenje u horoskopu: Ova su četiri znaka najljenija

26.08.2017 u 08:37

Bionic
Reading

Riječ 'ljenjivac' priziva sliku gotovana, besposličara i istoimene životinje iz tropskih krajeva koja se rijetko i nerado kreće. Svi su znakovi ponekad lijeni, čak i radoholičari poput Jaraca, užurbani Blizanci i opsesivne Djevice. Ipak, pojedini horoskopski znakovi zaslužuju ovu nimalo laskavu titulu više od ostalih

Bik

Bikovi predvode listu lijenih znakova, no ne zbog mržnje prema radu, već zbog silne privrženosti ležernom i nenapornom životu. Ako se posvete nečemu, postižu iznimne rezultate, no povremeno ih obuzima potpun manjak motivacije. Kad ostvare zacrtane ciljeve vezane za materijalni uspjeh i sigurnost, ambicija im ispari, a oni se prepuštaju pasivnosti i ugađanju samima sebi.

  • +40
Poznati bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rak

Lijenost kod Rakova proizlazi iz naglašene osjetljivosti, tjeskobe i zabrinutosti. Ništa ne crpi energiju i narušava produktivnost koliko te bolne emocije koje su dio račje prirode. Tjeskoba ih tjera na povlačenje i stavlja planove na čekanje. Kad ih obuzme takvo stanje, Rakovi su sposobni samo za spavanje, izležavanje, hranjenje i trivijalne hobije.

  • +44
Poznati rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe

Među ljenjivcima su i Ribe, horoskopski znak u čiji je um teško proniknuti. Mnogi ih smatraju besposličarima i sanjarima, no one su puno više od toga. Emocionalno su vrlo ranjive te im je potrebno mnogo vremena i prostora za oporavak od stresa. Ako se njihov oporavak ne odvija dovoljno brzo, upadaju u pasivnost i samosažaljenje.

  • +37
Poznate ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lav

Iako su ambiciozni, istodobno su izrazito skloni ljenčarenju i dangubljenju. Bilo da igraju Farmville tijekom radnog vremena, bilo da uživaju u produljenoj stanci za ručak, rado guraju obaveze u drugi plan. Ležerna druženja, glazba i popodnevne sieste redovno su im preči od posla ili učenja. Kane li uspjeti, moraju jasno razlikovati opuštanje od olakog poimanja života.

  • +44
Poznati lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia