vladavina djevica

Zvijezde nalažu: Ovo je idealno vrijeme da riješite poslove koje stalno odgađate

22.08.2017 u 16:19

Bionic
Reading

Sunce ulazi u Djevicu u srijedu u 22.21 sat i ostaje u tom znaku do 22. rujna. Najupečatljivije obilježje prvog tjedna vladavine Djevice bit će zagrljaj Sunca i Merkura

Djevica je znak zemljanog elementa i promjenjive kvalitete, kojim vlada Merkur. Vladavina ovog znaka traje dok je Sunce između 150 i 180 stupnjeva ekliptike, odnosno do jesenskog ekvinocija.

Nakon što Lav preda žezlo Djevici pozornost se prebacuje na točnost, red i detalje. Htjet ćete riješiti praktična pitanja koja se tiču prihoda i rashoda, kućanstva, profesije i školovanja.

Iduća su četiri tjedna povoljna za sređivanje dokumentacije, preslagivanje namještaja i odjeće, raščišćavanje suvišnih stvari iz doma i pratećih prostorija te razvrstavanje i pravljenje zaliha.

Obavljanje tih poslova neće biti zabavno, ali će vam olakšati život u završnici godine. Propustite li to učiniti tijekom vladavine Djevice, imat ćete komplikacija do Božića.

Merkur je ovih dana retrogradan u prvoj dekadi Djevice pa će se za vikend mimoići sa Suncem. Pod utjecajem njihovog kontakta, od petka do nedjelje naglasak će biti na ophođenju, prikupljanju i razmjeni podataka te iznad svega na misaonim procesima.

Mozak će vam se užariti od razmišljanja, što podrazumijeva planiranje, sanjarenje, prisjećanje i vođenje unutrašnjih dijaloga s ljudima uz vašeg života.

Učinili biste si uslugu ako se pozabavite fizičkim radom ili vježbanjem jer bi vam te aktivnosti pomogle da odmorite prezaposleni um.