RAD NA DALJINU

Bella Hadid odbacila višak krpica i odradila još jednu modnu kampanju u karanteni

25.04.2020 u 08:56

Bionic
Reading

Putovanja modela svijetom u pratnji vizažista, stilista, frizera, fotografa i njihovih asistenata još su na čekanju, ali to ne sprečava 23-godišnju Bellu Hadid da odrađuje modne kampanje

Strogo poštujući mjere socijalnog distanciranja, Bella Hadid je modnu kampanju za najnoviju kolekciju Jacquemusa odradila u vlastitoj kupaonici, a rezultatima se pohvalila na svom Instagramu.

Za šminku i frizuru Bella se ovoga puta vrlo vjerojatno pobrinula sama, a na snimanju je koristila i specijalne efekte, poput čaše vode.

Kreativnosti za privlačenje pažnje nije izostalo u ovom radu s fotografom na daljinu pa na jednoj fotografiji Bella svoju intimu skriva iza torbe 'Chiquito' vrijedne 5.400 kuna.

Za tu snimku Bella je na sebe nabacila tek sandale s platformama vrijedne 5.000 kuna.

Na drugoj fotografiji slavni model pozira s dvije torbe, pletenom s kojom je prekrila intimne dijelove, i mrežastom koja joj zaklanja grudi.

Brojni modni časopisi i brendovi su se tijekom pandemije okrenuli snimanjima preko FaceTimea, a i sama Bella Hadid se već pojavila u tiskanom izdanju časopisa Vogue Italia za kojega je snimanje u cijelosti režirano i snimljeno preko FaceTimea.