GABRIELLA CILMI:

Basist Kings of Leon je jako umišljen

27.08.2010 u 10:30

Bionic
Reading

Simpatična 18-godišnja pjevačica otkrila je da je imala tipičnu tinejdžersku reakciju kad je vidjela Jareda Followilla, basista megapopularnih Kings of Leon, no naglo se ohladila shvativši da je umišljen

Gabriella Cilmi je na nedavnom britanskom V festivalu imala priliku upoznati se s basistom Kings of Leon, za kojeg je rekla da joj se jako sviđa. Budući da je crnokosa pjevačica rođena u Australiji također nastupala na istom festivalu, bila joj je to sjajna prilika za druženje. No kaže da je sve uprskala.

'Sviđa mi se Jared i bila sam sretna kad sam ga vidjela. Odlučila sam otići do njega i upoznati se s njim, no u zadnji čas me je ulovila takva panika da sam pobjegla glavom bez obzira. To mi je bila prilika i ja sam je zeznula', smije se Gabriella.

Ipak, dodala je i da se naglo ohladila od Jareda kad je vidjela da se zgodni basist Kingsa ogleda na mobitelu.

'Jared je jako umišljen i to me je osvijestilo. Vidjela sam da stalno provjerava kako izgleda,  čak se ogleda na svojoj gitari dok je na pozornici. Moram priznati da me je to poprilično ohladilo. Mislim, ja sam cura pa to ne radim', kaže Gaby koja je svojom sjajnom obradom Whole Lotta Love Led Zeppelina oduševila mnoge rokere.