UZBUDLJIVA SURADNJA

Balenciaga i Adidas udružili snage, a ovako izgledaju komadi iz njihove zajedničke kolekcije

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 24.05.2022 15:10
  • Objavljeno 24.05.2022 u 15:10
Alexa Demie na reviji monde kuće Balenciaga

Alexa Demie na reviji monde kuće Balenciaga

Izvor: Profimedia / Autor: TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svom dugom popisu dizajnerskih brendova s kojim je imao priliku surađivati, njemački sportski div sada je pridodao modnu kuću Balenciagu, a komadi iz njihove capsule kolekcije premijerno su otkriveni na reviji organiziranoj na njujorškom Wall Streetu

Nakon talijanske Prade i Guccija, modna kuća Balenciaga posljednji je dizajnerski brend koji je imao priliku surađivati sa Adidasom.

Komadi iz njihove zajedničke kolekcije predstavljeni su u sklopu Balenciagine kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2023. godine, a umjesto u francuskoj prijestolnici mode, revija se održala na njujorškom Wall Streetu.

Gruzijski dizajner Demna Gvasalija na čelu Balenciage na modnu pistu poslao je modele s prekrivenim licima, a suradnju sa Adidasom israknuo je komadima poput trenirke, predimenzionirane bomber jakne, nogometnih dresovima i naprtnjačama.

Capsule kolekcija modne kuće Balenciaga i sportskog diva Adidasa već je lansirana u prodaju, a svi komadi biti će u prodaji do 29. svibnja kako je naznačeno na službenoj stranici modne kuće.