ISABELLE HUPPERT

Sve je zadivila u zelenom: Francuska diva na pragu 70-e ponosno istaknula figuru

23.05.2022 u 14:18

Bionic
Reading

Uz holivudsku kolegicu Sharon Stone, francuska glumačka diva i modna ikona uspjela se posebno istaknuti na premijeri filma ‘Forever Young’ u Cannesu

Poput reality zvijezde Kim Kardashian, 69- godišnja Isabelle Huppert u svijetu slavnih pokazala se jednom od najvećih obožavateljica komada s potpisom gruzijskog dizajnera Demne Gvasalije na čelu modne kuće Balenciaga.

Za jedan od najpopularnijih brendova današnjice Isabelle je s Kim Kardashian nedavno snimila i modnu kampanju, a u sklopu novog izdanja filmskog festivala u Cannesu ponovno je plijenila pozornost u kreaciji s Balenciaginim potpisom.

  • +4
Isabelle Huppert u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Moć zelene boje na crvenom tepihu demonstrirala je izdanjem u drapiranoj haljini s odgovarajućim rukavicama, dok je visoki prorez na haljini otkrio tajice-čizme u špic s dodatkom visoke potpetice.

U gotovo identičnom izdanju u znaku crne boje, francuska glumačka diva prošetala je crvenim tepihom na prošlogodišnjem izdanju filmskog festivala u Cannesu. Tada je umjesto odgovarajućih crnih rukavica nosila dijamante narukvice.

Slično izdanje s Balenciaginim potpisom očekivano je isfurala i Kim Kardashian.