PREMIJERA U MILANU

Kad Adidas i Gucci udruže snage: Pogledajte prve komade iz njihove zajedničke kolekcije

25.02.2022 u 22:42

Bionic
Reading

Njemački sportski div svom dugom popisu dizajnerskih brendova s kojim je imao priliku surađivati sada je pridodao talijansku kuću Gucci, a prvi komadi iz njihove suradničke kolekcije ovoga petka debitirali su na modnoj pisti u Milanu

Velika poslastica za ljubitelje Adidasove sportske estetike I modnog maksimalizma kojeg propagira dizajner Alessandro Michele na čelu modne kuće Gucci.

Nakon što su oba brenda na društvenim mrežama najavila modnu suradnju, nekoliko komada iz ove uzbudljive kolekcije predstavljeno je ovoga petka u Milanu u sklopu nove Guccijeve kolekcije za sezonu jesen/zima 2022. godine.

  • +8
Gucci x Adidas Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim odjevnih komada, Guccijev dizajner otkrio je i nekoliko modela tenisica iz suradničke kolekcije, a njemačkom sportskom divu ovo je nova velika suradnja, nakon što je nedavno udružila snage s talijanskom Pradom pri stvaranju limitirane kolekcije odjevnih komada i tenisica.

Kada će se Gucci x Adidas kolaboracija pronaći u prodaji još nije otkriveno, no svjetlo dana trebala bi ugledati kasnije ove godine.