EMISIJA O SPORTU, POLITICI…

Ava Karabatić postaje TV voditeljica

Bionic
Reading

Ava Karabatić grabi prema vrhu, u novom studiju DU TV-a sa svojim gostima razgovarat će o svim aktualnim temama

Dubrovačka televizija dobila je pojačanje. U novom studiju DU TV-aa svoje će goste dočekivati starleta Ava Karabatić i fotoreporter Željko Tutnjević, voditelji emisije 'Od A do Ž' koja će se emitirati nedjeljom u kasnovečernjem terminu. Ava i Željko će tijekom 15-minutne emisije obrađivati aktualne teme i razgovarati s gostima, donosi dubrovački vjesnik.

'Meni je Dubrovnik suđen. Ovdje je sve počelo, tu sam 2007. ponijela lentu Best Modela Hrvatske, tu sam napravila svoje prve modne korake. Jako sam uzbuđena svaki put kad sam tu, ovdje se osjećam kao na sedmom nebu', kazuje Ava Karabatić koja će uz Željka Tutnjevića voditi emisiju 'Od A do Ž'.

'Koncept emisije mi se jako sviđa, pogotovo što obrađujemo različite teme i imat ćemo goste iz svih polja javnog života. Presretna sam i što je Željko Tutnjević moj suvoditelj, upravo on je napravio moje prve fotografije. S njim ne treba imati nikakvu pripremu, priča krene sama od sebe, razgovaramo o svemu, baš od A do Ž. O kruzerima, fiskalizaciji, politici, sportu... ništa nam neće biti tabu tema. Od komičnih do ozbiljnih tema', najavljuje Ava te dodaje: 'Razumijem se u politiku, to mi nije strano, a sport obožavam. Od dubrovačkih političara prvo bih voljela ugostiti gradonačelnika Andra Vlahušića i bivšu gradonačelnicu Dubravku Šuicu.'