MJESEC LAVA I DJEVICE

Astro info za sve znakove: Ovo su najvažnija planetarna kretanja u užarenom kolovozu

31.07.2022 u 11:55

Bionic
Reading

Prvi dani kolovoza podudaraju se sa zrelim dijelom sezone Lava, čije su ključne riječi samopouzdanje i odvažnost. Užarene energije središnjeg vatrenog znaka pojačat će se 11. kolovoza ulaskom planeta ljubavi i estetike Venere u Lava

Kada Sunce 22. kolovoza zakorači u Djevicu, energija će se promijeniti, a ambicija i razmetljivost ustupiti mjesto razboritosti. Svi sporiji planeti - Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton - nalaze se u retrogradnom kretanju, što ukazuje na to da se svijet ponovno susreće sa situacijama koje je proživio proteklih mjeseci.

Ulaskom Merkura u svoj matični znak Djevice u četvrtak 4. kolovoza mentalna energija okreće se otkrivanju i prepoznavanju onoga što treba poboljšati. Djevici, Jarcu, Biku, Škorpionu i Raku ovo je dobro razdoblje za uvođenje reda u svakodnevne praktične aktivnosti. Blizanci, Strijelci i Ribe mogu pretrpjeti povremene gubitke koncentracije. Bilo bi im korisno da obraćaju pozornost na detalje.

  • +7
Jennifer Aniston horoskopski je Vodenjak, rođena 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: MediaLink EPA picturepack

Kada Venera od četvrtka,11. kolovoza bude prolazila kroz Lava, imat ćete pojačanu želju za zabavom, igrom i smijehom. Nastojat ćete se što češće pokazivati pred drugima i potaknuti ih da vas uoče i upamte. Lavu, Strijelcu, Ovnu, Vagi i Blizancima Venera u Lavu donosi poboljšane prilike za ljubavnu sreću i mnogo sitnih svakodnevnih zadovoljstava. I Bikovi, Škorpioni i Vodenjaci doživjet će puno lijepih trenutaka, no okolnosti će im povremeno suzbijati radost. Pun Mjesec na 19 stupnjeva Vodenjaka pojavit će se na dan ulaska Venere u Lava i omogućiti vam da objektivno sagledate ishode planova započetih u veljači i zaključite koje planove valja odbaciti jer više nemaju smisla.

  • +11
Zendaya je horoskopska Djevica, rođena 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Marsov tranzit kroz Blizance od 20. kolovoza naglasit će spretnost, snalažljivost i informiranost kao važne sastojke radnji koje ćete poduzimati radi ostvarenja ciljeva. Riječima ćete često nadomještati fizičke napore. Blizanci, Vage, Vodenjaci, Ovnovi i Lavovi postat će brži i fleksibilniji u radu, a Djevice, Strijelci i Ribe imat će teškoća s određivanjem prioriteta i usmjeravanjem energije.

Merkur će 25. kolovoza još jednom promijeniti znak, skačući iz Djevice u Vagu. Naglasak će prijeći na pažljivo slušanje sugovornika, promatranje situacije njegovim očima i povećanu upotrebu diplomacije. Najuspješniji će u tome biti Blizanci, Vage, Vodenjaci, Lavovi i Strijelci dok će Ovnovi, Rakovi i Jarci češće ulaziti u prepirke i proturječiti sugovornicima. Mlad Mjesec u Djevici dva dana kasnije pozvat će vas da skujete planove osobnog razvoja, usavršavanja vrlina i ispravljanja nedostataka.