ASTRO INFO ZA SVE ZNAKOVE

Počinje vladavina Lava: Sunce i Merkur navest će vas na isticanje i burno izražavanje emocija

23.07.2022 u 13:13

Bionic
Reading

Sunce je zakoračilo u Lava u petak oko 23 sata i putovat će njime do 23. kolovoza. Lavlje astrološke energije bit će najjače do 3. kolovoza, kad će u tom znaku boraviti Merkur, pa opet od 11. kolovoza, kad se Suncu pridruži Venera

Taj će se planetarni raspored najpovoljnije odraziti na Ovnove, Strijelce, Blizance, Vage i same Lavove. Budući da je u isto vrijeme Jupiter prisutan u Ovnu, izvjesno je da će tijekom vladavine Lava tri vatrena znaka i Blizanci imati najsretnije okolnosti i najvedrije stanje duha. Na suprotnom dijelu ljestvice nalazit će se Bikovi, Škorpioni i Vodenjaci, kojima okruženje neće biti osobito naklonjeno ili će biti u ispodprosječnoj psihofizičkoj formi.

Prolazak Sunca ekliptičkim isječkom Lava pomalo će utjecati na emocije i ponašanje svih znakova. Potreba za isticanjem u idućih tridesetak dana doseći će vrhunac. Svi će se htjeti pokazati pred drugima u najboljem izdanju i provjeriti kako ih drugi vide i što misle o njima.

Tehnike isticanja obuhvatit će upadljivo odijevanje i frizure, statusne simbole, glasan govor, napadnu gestikulaciju i samohvalu. Iz istih pobuda broj objavljenih fotografija na društvenim mrežama postavit će novi rekord.

Motivirani željom za privlačenjem pozornosti i ostavljanjem jakog dojma, mnogi će povući grandiozne geste. Neki će teatralno izjaviti ljubav ili netrpeljivost, drugi će davati skupe poklone onima koje vole ili od kojih nešto trebaju, treći će organizirati raskošne (i raskalašene) zabave. U razgovorima ćete birati riječi visoke izražajne vrijednosti.

Ponekad ćete prenaglasiti svoju naklonost ili odbojnost prema nekome ili nečemu u namjeri da zapanjite sugovornike bilo pozitivno, bilo negativno. Bit ćete vrlo osjetljivi na uvrede i spremni burno uzvratiti. Komplimenti će vam značiti više nego inače pa ćete biti voljni izaći u susret i učiniti ustupak onom tko vam ih uputi. Lukaviji među vama tom će tehnikom biti sposobni nagovoriti druge na štošta.