ASTRO PROFILIRANJE

Kako Lav zavodi i kako ga zavesti: Obaspite ga divljenjem i istaknite svoje adute

24.07.2022 u 07:45

Bionic
Reading

Lav slovi za jednog od najuvjerljivijih zavodnika Zodijaka. Njegovom je toplom šarmu teško odoljeti jer se oni na koje je bacio oko osjećaju poželjno, maženo i paženo, uživajući kraljevski tretman. Kad mu se netko sviđa, potrudit će se privući njegovo zanimanje povećanom prisutnošću i obasipanjem komplimentima i znakovima pažnje

Velikodušan je i široke ruke pa za njega nije neuobičajeno ni da onome koga priželjkuje pokloni skup dar, ulaznice za koncert, turistički aranžman ili večeru u prestižnom restoranu.

Njegov srdačan smijeh i pogled koji obećava strastvene noći otopit će i najhladnije srce, a onaj kome se Lav udvara brzo će shvatiti da je počašćen time što je baš njemu ovaj kraljevski znak poklonio pažnju.

Pomalo tašt, Lav uživa kada mu drugi zavide. Iz tog razloga želi pored sebe partnera za kojim se drugi osvrću i o kojem maštaju. Pripadnici ovog znaka padaju na privlačan izgled i popularnost pa bi onaj tko ga želi zavesti trebao zaigrati na tu kartu. Osoba koja pomišlja osvojiti Lava neće pogriješiti ako istakne odjećom svoje tjelesne atribute i pokaže mu da je poželjna tako što će namamiti druge da joj izražavaju simpatije. Ništa neće snažnije privući Lava od spoznaje da je onaj koga svi priželjkuju i za kime mnogi čeznu odabrao upravo njega.

  • +8
Jennifer Lopez rođena je 24. srpnja 1969. godine u znaku Lava Izvor: Profimedia / Autor: Gabriele Holtermann / UPI / Profimedia

Iako ga je najlakše zagolicati pojavom i erotičnošću, da bi netko namamio Lava u vezu, mora posjedovati nešto više od atraktivne vanjštine. Potreban mu je partner koji će mu pružati redovne doze uzbuđenja i s kojim mu nikada neće biti dosadno. Ono za čime najviše čezne jest konstantno divljenje. Lav želi partnera koji je ponosan na njega, koji mu stalno iskazuje pažnju, dijeli komplimente i ne pomišlja na nekog drugog.