PRAKTIČna i skupocjena

Angelina Jolie obožava torbu koja je osvojila i brojne poznate Hrvatice

28.12.2023 u 14:16

Bionic
Reading

Sa kćeri Zaharom i sinom Paxom, Angelina Jolie stigla je u New York na čijim je ulicama plijenila elegancijom

Slavnu oskarovku, humanitarku, a po novom i vlasnicu modnog brenda, rijetko kad se može vidjeti u odjevnim komadima intenzivnih boja ili upečatljivih uzoraka: njezine odjevne kombinacije posljednjih godina su iznimno elegantne, a njezina omiljena boja nesumnjivo je crna.

Potvrdila je to ovog tjedna na ulicama New Yorka, prilikom dolaska u svoj novi studio smješten u poznatoj njujorškoj četvrti SoHo.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dugi kaput crne boje, ispod kojeg se nazirala kombinacija uskog topa i hlača lepršavih nogavica, kombinirala je s crnim čizmama visoke blok pete i prepoznatljive torbice brenda Saint Laurent.

Imena Icare, prošivena torba francuskog brenda, osim Angeline, osvojila je vojsku dama iz svijeta slavnih, ali i poznatih Hrvatica.

Prvenstveno se ističe svojom veličinom, kao i mogućnošću smanjivanja bočnih stranica čime se dobiva hobo model luksuznog izgleda. Proizvedena u Italiji od prošivene janjeće kože i s prepoznatljivim, zlatnim logotipom brenda pokazala se jednim od omiljenih modela 48- godišnje holivudske zvijezde.